Simona Halep la Wimbledon. Meciul Simona Halep – Zarina Diyas LIVE 6-3, 6-0. Românca reușește o calificare istorică în sferturi

Simona Halep la Wimbledon. Meciul Simona Halep - Zarina Diyas LIVE 6-3, 6-0. Românca reușește o calificare istorică în sferturi
Publicat: 01/07/2014, 15:46
Actualizat: 06/02/2019, 04:39

Simona Halep la Wimbledon. Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, va juca, marți, începând cu ora 13.30, în optimile de finală la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, cu Zarina Dias (Kazahstan), poziția 72 în ierarhia mondială. Meciul Halep – Dias va fi primul de pe terenul 2 de la Wimbledon. În cazul în care va trece de Dias, Halep va juca în sferturi cu învingătoarea partidei dintre jucătoarea germană Sabine Lisicki, locul 19 WTA și cap de serie numărul 19 și Iaroslava Șvedova (Kazahstan), locul 65 WTA.

Este al doilea meci direct dintre cele două, Simona câștigând prima întâlnire cu scorul de 6-1, 6-4, tot în 2014, la Australian Open.

„Simona Halep are șanse să câștige Wimbledonul. Ea a demonstrat că are capacitățile necesare să ajungă până în ultimul act al unui Grand Slam. În acest moment, ea este un model pentru toți copiii îndrăgostiți de tenis„, a declarat Năstase, citat de Digi Sport.

La Wimbledon 2014, Zarina Diyas a învins-o pe finalista din 2010, Vera Zvonareva, cu 7-6, 3-6, 6-3.

Meciul Halep – Dias va fi primul de pe terenul 2 de la Wimbledon.

În cazul în care va trece de Dias, Halep va juca în sferturi cu învingătoarea partidei dintre jucătoarea germană Sabine Lisicki, locul 19 WTA și cap de serie numărul 19 și Iaroslava Șvedova (Kazahstan), locul 65 WTA.


Simona Halep – Zarina Dias 6-3, 6-0

6-0. Game, set și meci Simona Halep. Sportiva din România reușește, în premieră, o calificare în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, după mai puțin de o oră de joc.

Raportul greșelilor neforțate: 20 Zarina Dias, 9 Simona Halep.

5-0 pentru Halep. Dias câștigă puncte pe greșelile lui Halep. A avut și o minge de break, dar n-a reușit să faca pasul, iar românca este tot mai aproape de o calificare în sferturi la Wimbledon.

Dias la serviciu. A două mingi de game, dar le-a irosit. Zarina încă luptă, dar Halep nu este dispusă să cedeze niciun punct. Halep a reușit patru break-uri din cele 7 posibile, iar Dias niciunul. 4-0pentru Simona.

3-0 pentru Halep. Meciul decurge fără mari emoții pentru Simona. Dias mai surpinde cu lovituri bune, însă se vede că este depășită de situație.

Simona Halep – Zarina Dias 2-0, în al doilea set. O serie lungă de greșeli îi afectează moralul lui Dias, care pare tot mai departe de o revenire.

1-0. Servește Halep și face rapid game-ul. Sportiva din Kazahstan greșește des și trimite toate mingile din acest game în out.Dias a făcut deja 6 greșeli neforțate doar cu dreapta.

Simona Halep – Zarina Dias 6-3

Break, game și set Halep. Românca câștigă rapid primul set, în 29 de minute. Simona Halep își suprinde adversara, sportiva dinKazahstan fiind des prinsă pe picior greșit. 6-3.

5-3 Halep își câștigă serviciul și game-ul. Se apropie de set. Dias lovește puternic, însă nu reușește să încheie punctele. Două lovituri frumoase ale Simonei.

Dias se dezlănțuie și câștigă rapid game-ul, dar primul serviciu încă îi face probleme. 4-3 pentru Halep

4-2. Halep mărește diferența. Dias reușește greu să facă puncte pe serviciul Simonei.

Simona Halep – Zarina Dias 3-2. Sportiva din Kazahstan se ajută mult de serviciu și joacă agresiv. Simona Halep și-a câștigat până acum toate punctele pe primul serviciu, în timp ce Dias are un procentaj de numai 36%.

3-1 Game reușit în mare parte prin serviciu de Halep. Două ace-uri și o minge trimisă în tribune de sportiva dinKazahstan.

Break Halep. Un game spectaculos. Schimburi lungi de mingi între cele două sportive. Simona a jucat perfect, nu i-a dat adversarei nicio șansă. 2-1 pentru Halep în primul set.

Halep rezolvă rapid al doilea game și readuce egalitate. Loviturile puternice au făcut-o pe sportiva dinKazahstan să greșească. Niciun punct câștigat de adversarea Simonei Halep. 1-1

Dias servește și ia primul game. Simona Halep a avut minge de break. Mici probleme la primul serviciu pentru sportiva dinKazahstan. Halep este bandajată la coapsă și gleznă.1-0

Meciul a început.


Halep, cap de serie numărul 3 și locul 3 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră și cinci minute, pe Teliana Pereira (Brazilia), poziția 88 în ierarhia mondială.

În turul doi, Simona Halep a învins-o pe Lesia Țurenko (Ucraina), jucătoare venită din calificări și locul 170 WTA, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4.

Româncaa început în forță cel de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului, pe iarba de la WImbledon, și dacă va reuși un turneu cel puțin la fel de bun ca Roland Garros, unde a jucat finala, poate să urce până pe locul 2 în lume. Este adevărat, în același timp, că se poate să cadă chiar pe locul 5, dacă, să zicem, pierde meciul din turul secund cu Lesia Tsurenko, sau meciul din turul trei, iar Agnieszka Radwanska ajunge până în sferturi iar Sharapova joacă finala. Aflată în acest moment pe locul 3 în lume, cu 6105 puncte, Simona își va păstra, cu siguranță, această poziție dacă:

– ajunge cel puțin până în sferturile de finală;

– Agnieszka Radwanska nu câștigă turneul

Simona Halep la Wimbledon. Cum poate ajunge românca pe locul 2

Halep poate să ajungă chiar pe locul 2 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste, dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie ca:

– Simona Halepsă joace finala;

– Na Li, jucătoarea de pe locul 2 în acest moment, să nu ajungă până în semifinale.

Na Li, locul 2 WTA, a fost eliminată de la Wimbledon, după înfrângerea suferită în fața cehoaicei Barbora Zahlavova Strycova. Meciul s-a terminat 7-6 (5), 7-6 (5).

Ana Ivanovici, una dintre favoritele competiției de pe „sfertul” de tablou al Simonei Halep, a fost eliminată

Jucătoarea Ana Ivanovici, locul 11 WTA și cap de serie numărul 11, una dintre favoritele competiției de pe „sfertul” de tablou al Simonei Halep, a fost eliminată, luni, în turul trei al turneului de la Wimbledon.

Sportiva din Serbia a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, de jucătoarea germană Sabine Lisicki, locul 19 WTA și cap de serie numărul 19.

Lisicki va juca în optimi cu cu Iaroslava Șvedova (Kazahstan), locul 65 WTA, care a beneficiat de abandonul americancei Madison Keys, locul 30 WTA, în turul trei, la scorul de 7-6 (7), 6-6.

Învingătoarea din Lisicki și Șvedova o va întâlni pe Simona Halep în sferturile de finală, dacă românca va trece, marți, de Zarina Dias (Kazahstan), poziția 72 în ierarhia mondială.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Care este cea mai sănătoasă carne din lume, potrivit experților în nutriție. Surpriza de pe...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
De ce vrea cea mai bogată femeie din Australia ca portretul ei să fie eliminat...
×