STEAUA, tragere la sorți pentru PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR 2014-2015. Posibilele adversare pentru STEAUA

STEAUA, tragere la sorți pentru PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR 2014-2015. Posibilele adversare pentru STEAUA
Publicat: 07/08/2014, 13:13
Actualizat: 04/09/2019, 14:06

STEAUA poate pica cu Maribor din Slovenia, Legia Varșovia din Polonia, Malmo din Suedia, Slovan Bratislava din Slovacia sau Aalborg din Danemarca.

STEAUA este cap de serie la tragerea la sorți pentru PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR 2014-2015, evitând astfel echipe precum FC Salzburg (Austria), APOEL Nicosia (Cipru), BATE Borisov (Belarus) sau Ludogorets Razgrad (Bulgaria).

În plus, STEAUA evită și adversare puternice din urna non-campioanelor, cum ar fi Arsenal, FC Porto, Zenit St. Petersburg, Bayer Leverkusen, Napoli, Athletic Bilbao, Lille, FC Copenhaga, Standard Liege sau Beșiktaș.

Dintre adversarele posibile pentru PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR, cea mai puternică pare Legia Varșovia, echipă pe care STEAUA a eliminat-o anul trecut în aceeași fază a competiției, după 1-1 la București și 2-2 la Varșovia, dar care anul acesta pare mai de temut. Legia a trecut în turul 3 preliminar de Celtic Glasgow, cu o dublă victorie, 4-1 acasă și 2-0 în deplasare. Pe de altă parte, cel mai ușor adversar al Stelei pare Maribor din Slovenia sau Slovan Bratislava.

STEAUA s-a calificat în play-off-ul LIGII CAMPIONILOR 2014-2015 după ce a trecut de Stromsgodset în turul 2 preliminar, 1-0 în Norvegia și 2-0 acasă, și de Aktobe în turul 3 preliminar, 2-2 în Kazahstan și 2-1 acasă.

STEAUA, calificată în PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR 2014-2015 după 2-1 cu Aktobe. Campioana României,SteauaBucurești, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, în manșa secundă a turului trei al competiției, asigurându-și totodată prezența în grupele Ligii Europa.

În tur, săptămâna trecută, scorul a fost egal, 2-2.

Miercuri seară, golurile Stelei au fost marcate de Chipciu ‘3 și Stanciu ’38, iar FK Aktobe a punctat prin autogolul lui Filip din minutul 85.

1-0: Contraatac pe partea dreaptă purtat de Adi Popa, acesta i-a pasat lui Chipciu, care de la 10 metri a reluat la colțul lung.

2-0: Centrare Chipciu de pe partea stângă, Stanciu a reluat din alunecare la colțul lung, mingea lovind bara transversală înainte de a intra în poartă

2-1: Filip a deviat în propria poartă o recentrare de pe dreapta a lui Kapadze

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean (Filip ’12) – Popa, Stanciu (Iancu ’48), Tănase (Pîrvulescu ’81) – Chipciu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

FK Aktobe: Sidelnikov – Miroșnicenco, Arzumanian, Logvinenco, Anderson Mineiro – Danilo Neco, Korobkin, Tarikaiev, Kairullin (Kapadze ’60) – Antonov (Almbetov ’68), Pizzelli (Șabalin ’80). Antrenor: Vladimir Gazzaev

Cartonașe galbene: Chipciu ‘6, Latovlevici ’68 / Mineiro ’11, Logvinenco ’23, ’56 Korobkin ’35

Cartonaș roșu: Logvinenco ’56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru. Zelinka a fost ajutat la cele două linii de Antonin Kordula și Jan Patak, în timp ce rezervă a fost Zbynek Proske.

Delegatul UEFA a fost elvețianul Rene Eberle, în timp ce observatorul de arbitri spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Ca urmare a unei decizii a Comisiei de Disciplină a UEFA, șapte sectoare la cele două peluze ale Arenei Naționale au fost închise, după comportamentul fanilor în meciul cu Stromsgodset, contând pentru manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, au fost afișate două bannere pe care scria : „No racism”
La partidă au asistat 24.430 de spectatori.

Tragerea la sorți pentru play-off va avea loc vineri. În cazul în care nu va trece de play-off,Steauava juca în grupele Ligii Europa.

FCSteauava juca împotriva uneia dintre echipele Maribor (Slovenia), Legia Varșovia (Polonia), Slovan Bratislava (Slovacia), Malmo (Suedia) și Aalborg (Danemarca), în play-off-ul Ligii Campionilor, informează site-ul UEFA.

Pe tabloul campioanelor,Steauava fi cap de serie la tragerea la sorți care va avea loc vineri, de la ora 13.00, la Nyon.
Celelalte patru formații care vor fi în urna favoritelor sunt FC Salzburg (Austria), Apoel Nicosia (Cipru), Bate Borisov (Belarus) și Ludogoreț Razgrad (Bulgaria).

Maribor a intrat în competiție în turul doi preliminar, fază în care a eliminat pe NK Zrinjski (Bosnia-Herțegovina), după 0-0 în deplasare și 2-0 pe teren propriu. În turul trei, campioana Sloveniei a eliminat pe Maccabi Tel Aviv (Israel), după 1-0 pe teren propriu și 2-2 în deplasare.

Și Legia Varșovia a început Liga Campionilor în turul doi preliminar. Polonezii au debutat cu un egal în meciul tur cu irlandezii de la Saint Patrick’s Athletic, scor 1-1, dar au câștigat cu 5-0 manșa secundă, din deplasare. În turul trei, Legia a eliminat pe Celtic Glasgow, după 4-1 acasă și 2-0 în deplasare.

Slovan Bratislava a ajuns în play-off după 1-0 acasă și 2-0 în deplasare cu The New Saints (Țara Galilor), în turul doi preliminar, și după 2-1 și 0-0 cu Șerif Tiraspol.

Malmo a trecut mai întâi de Ventspils (Letonia), scoruri 0-0 pe teren propriu și 1-0 în deplasare. În turul trei, suedezii au eliminat campioana Cehiei, Sparta Praga, scoruri 2-4 în deplasare și 2-0 acasă.

Aalborg este singura echipă dintre posibilii adversari ai Stelei din play-off care a început sezonul european în turul trei preliminar. Dinamo Zagreb este echipa eliminată de campioana Danemarcei, care a pierdut acasă cu 0-1, dar s-a impus în Croația, scor 2-0.

La rândul lor, steliștii au eliminat în turul doi preliminar pe Stromsgodset (Norvegia), scoruri 1-0 în deplasare și 2-0, și apoi pe FK Aktobe (Kazahstan), scoruri 2-2 în deplasare și 2-1 acasă.

Echipa câștigătoare în dubla manșă a play-off-ului se va califica în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa va merge în grupele Ligii Europa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală