TOP 5 ipostaze penibile în care au fost surprinse vedetele

Publicat: 09/11/2013, 15:44

Strălucesc la ceremonii, dar asta nu înseamnă că vedetele nu sunt si ele surprinse în ipostaze penibile. De-a lungul timpului Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Drew Barrymore și Julia Roberts au fost surprinse în momente jenante. De departe însă, pe primul loc în top seste celebrul creator de modă Roberto Cavalli a fost surprins de paparazzi în ipostaze intime alături de iubita lui, Lina Nilson.

Mai jos vedeți un grupaj de imagini în care vedetele au ajuns de râsul lumii.

După ce a înotat și a făcut plajă în Sardinia, designerul italian a vrut să-și curețe pielea de apa sărată a mării. Spre surprinderea tuturor însă, bărbatul în vârstă de 72 de ani a făcut un duș rapid pe puntea iahtului său, în văzul tuturor.

Mai mult, prietena lui, mai tânără cu aproape 50 de ani, s-a oferit să îl ajute și l-a ajutat să se spele chiar și în zonele intime.

Întregul moment a fost imortalizat, iar fotografiile au făcut deja înconjurul lumii.

Roberto Cavali nu este singura vedetă surprinsă în ipostaze jenante. De-a lungul timpului vedetele precum Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Drew Barrymore și Julia Roberts sunt alte vedete care au fostr surprinse în astfel de ipostaze.

Drew Barrymore și Julia Roberts sunt unele dintre cele mai apreciate prezențe de pe covorul roșu, dar se pare că acestea nu sunt mereu atente la imaginea pe care o afișează. Cele două actrițe au fost fotografiate când nu erau epilate în zona axilelor.

Angelia Jolie a fost votată ani la rând drept cea mai frumoasă femeie, dar acest lucru nu a ținut-o departe pe actriță de momente penibile. Cel mai jenant moment al Angelinei Jolie a fost în 2000, atunci când a câștigat premiul Oscar. Pentru a marca acest moment actrița l-a sărutat pe buze fratele ei chiar în fața reflectoarelor. Vedeta a fost aspru criticată pentru gestul ei.

Eva Longoria a fost surprinsă într-un moment jenant chiar în emisiune la David Latterman. Îmbrăcată cu un sacou negru și cu o pereche de pantaloni minusculi vestimentația i-a jucat feste, chiar în timpul interviului: unul din nasturii sacoului s-a desprins. Actrița a fost pe fază și-a încheiat imediat nasturele. Momentul însă a fost surprins de camerele de luat vederi și a fost postat pe internet.

Jennifer Lopez este o altă vedetă care a fost fotografiată într-un moment neplăcut. La cei 44 ani de ani este considerată unul dintre sex simbolurile feminine la nivel mondial. În urmă cu trei ani, pe când era măritată cu Marc Antony, cântăreața a urcat pe scenă alături de soțul ei. Îmbrăcată într-o rochie verde-smarald, ținuta mai mult a dezavantajat-o decât să o scoată în evidență. Din imagini se poate vedea cum artista are celulită.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase