TRANSFORMARE. Cum arată acum Mircea Solcanu? Fostul prezentator s-a retras din televiziune în urma unor declarații dure

TRANSFORMARE. Cum arată acum Mircea Solcanu? Fostul prezentator s-a retras din televiziune în urma unor declarații dure
Cum arată acum fostul coleg al lui Cabral?
Publicat: 16/06/2020, 11:07
Actualizat: 16/06/2020, 11:21

Mircea Solcanu s-a schimbat radical de când a dispărut de pe micile ecrane. Fostul prezentator TV a postat recent o fotografie pe contrul său de Instagram, în care apare cu plete și barbă. 

În anul 2012, prezentatorul de atunci Mircea Solcanu a suferit o intervenție chirurgicală riscantă la Viena, pentru îndepărtarea unei tumori la creier.

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat atunci Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu, obligat să se retagă din televiziune

Fostul coleg al lui Cabral, Mircea Solcanu a renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost extrem de criticat în urma unor declarații dure din timpul emisiunii pe care o modera.

Solcanu a făcut afirmații dure la adresa familiei băiețelului sfâșiat de câini în anul 2013.

Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?’, a declarat la vremea respectivă Solcanu, spre indignarea telespectatorilor.

După aceste declarații, prezentatorul „Poveștirilor de noapte” a rămas fără job-ul care i-a adus faimă.

După ce a ieșit din lumina reflectoarelor Mircea Solcanu s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria, a fost admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului. În paralel, Solcanu  s-a ocupat şi de proiectele de voluntariat, fostul prezentator TV activând în zona apărării drepturilor animalelor.

Așa arată acum Mircea Solcanu
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase