Un clip în care prostituatele chineze sunt învățate cum să se perfecționeze, „scăpat” pe internet

Un clip în care prostituatele chineze sunt învățate cum să se perfecționeze, scăpat pe internet
Publicat: 29/10/2013, 16:32
Actualizat: 09/08/2014, 22:31

Un clip în care mai multe prostituate sunt învățate cum să se „vândă” mai bine pe rețelele de socializare a fost publicat pe internet și s-a viralizat rapid, scrie Daily Mail.

În imagini, apare o „instructoare”, care le învață pe presupusele prostituate cum să racoleze clienți bogați pe Weibo, echivalentul chinez al Twitter-ului.

Clipul, despre care nu se poate garanta că este real, a fost filmat pe ascuns de una dintre prostituatele participante și a fost publicat pe internet în februarie, răspândindu-se rapid.

Cursul pare unul atent organizat, instructoarea spunându-le prostituatelor că le va da o copie a prezentării PowerPoint pe un CD. „Trebuie să mențineți un contact emoțional cu clienții. Să ne uităm la această fată: machiajul e superb, o face să pară tânără, zâmbetul e drăguț, în special ochii sunt frumoși, arată un spirit tânăr. Ochii sunt oglinda sufletului”, spune instructoarea, exemplificând cu o imagine proiectată pentru prostituatele participante.

Daily Mail scrie că prostituția este iegală în China, dar că în ultimii ani au apărut tot mai multe bordeluri, iar turiștii fac sex cu prostituatele în hoteluri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase