VALENTINE’S DAY. Google sărbătorește VALENTINE’S DAY, Ziua Îndrăgostiților, printr-un Doodle

VALENTINE'S DAY. Google sărbătorește VALENTINE'S DAY, Ziua Îndrăgostiților, printr-un Doodle
Publicat: 14/02/2015, 00:07

VALENTINE’S DAY.Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie. Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța, o țară tradițional catolică, Valentine’s Day este cunoscută simplu drept Sfantul Valentin și este sarbatorită ca în restul țărilor occidentale. În Danemarca și Norvegia 14 februarie este cunoscută ca „Valentinsdag”. Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete. În Suedia este numită ziua tuturor inimilor . Nu este o sărbătoare oficială. În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile rădăcinilor, așa că pe 14 februarie plantele și florile încep să crească. Ziua îndrăgostiților a fost sărbatorită ca ziua în care încep lucrările în vii și pe câmpuri. Este de asemenea spus ca păsările se căsătoresc în această zi. Cu siguranță, numai de curând este sărbătorită ca Ziua iubirii. Ziua iubirii este tradițional 12 martie, ziua Sf. Gregor.În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste. România a început să sărbătorească și Valentine’s Day, deși deja avea prin Dragobete o sărbătoare tradițională. Aceasta a dus la un val de critici din partea mai multor grupuri, persoane reputate, instituții. Organizația naționalisă Noua Dreaptă condamnă sărbătorirea Valentine’s Day în România ca fiind o activitate superficială, comercialistă, un kitsch importat din Occident.

VALENTINE’S DAY.În Turcia, Valentine’s day este numai Sfantul Gregor care se traduce în Ziua Inimilor Dragi/Dulci. În cultura persană (Iran), S este o zi dedicată iubirii și are loc pe 29B în calendarul solar jalali. Dată corespunzătoare calendarului gregorian este 17 februarie. S se sărbătorește în Marele Imperiu Persan deja din sec 20 i.e.n. În Egipt este o altă zi a iubirii pe data de 4, numită ziua iubirii egiptene.

În Brazilia, ziua înamoraților sau ziua iubitului/iubitei este sărbătorită pe 12 iunie, când cuplurile își dau cadouri cum ar fi: ciocolată, felicitări și de obicei un buchet de flori. Aceasta a fost aleasă ca ziua înainte de Sfântul Anton, cunoscut aici ca sfântul căsătoriei, când multe femei singure realizează ritualuri populare pentru a găsi un soț bun sau iubit.

În Columbia, Ziua iubirii și a prieteniei este sărbătorită în a treia vinere și sâmbătă din septembrie, datorită scopurilor comerciale. În această țară, prietenul secret este o tradiție foarte populară, care presupune desemnarea fiecărui participant un destinatar a unui cadou secret (asemănător tradiției de Crăciun Moș Crăciun Secret) În Mexic, ziua iubirii și prieteniei este sărbătorită asemănător ca în Columbia dar pică in altă dată.

Datorită unui efort de marketing concentrat, Valentine’s Day a apărut și în Japonia și Coreea ca o zi în care mai mult femeile și mai puțin bărbații dăruiesc bomboane, ciocolată și flori. A devenit ca o obligație ca multe femei să dăruiască ciocolată tuturor colegilor bărbați. În Japonia este cunoscut ca giri-choko, de la cuvintele giri – obligație și choko – ciocolată. Aceasta contrastează cu honmei-choko, ciocolata dată persoanei iubite. Prietenii (mai ales fetele) pot schimba intre ele in tomo-choko…tomo-prieten. Prin efort de marketing susținut, o zi reciprocă, Ziua albă a apărut. Pe 14 martie bărbații sunt așteptați să întoarcă favorul celor care le-au dat ciocolate de Ziua Îndragostiților. La început cadoul de retur trebuia să fie o bezea sau cioco albă, de unde si numele de Ziua albă. Însă acum lenjeria a devenit un cadou foarte comun. În cultura chineză, există un omolog al Zilei Îndrăgostiților numită Ziua Saptelor, potrivit legendei Ciobanului si Tesatoarei Menajera care s-au găsit în Rai în ziua a șaptea a lunei a șaptea a calendarului lunar.

VALENTINE’S DAY. Odata era un împărat roman al cărui nume era Claudiu al II-lea. El era un luptător îndârjit și a avut multe războaie. El a vrut o armată puternică dar majoritatea bărbaților romani nu doreau să meargă în luptă. Împăratul s-a gândit că, in locul luptei, bărbații preferau să stea acasă cu soțiile și copiii lor. In consecinta, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldații din Roma să nu se mai poată căsători. Împăratul s-a gândit că această lege îi va face pe bărbați să meargă la război și să lupte ca niște adevărați soldați.

Valentin, care era un preot crestin, credea că dreptul oamenilor de a sa căsători era dat de Dumnezeu iar Claudiu nu avea dreptul sa-l interzica. El a căsătorit în secret cupluri, cununiile fiind facute în locuri secrete, pentru a nu putea fi gasit de împărat.

Intr-un final, Claudiu l-a găsit si l-a arestat. Lui Claudiu i-a plăcut personalitatea lui Valentin, considerand că este un om tânăr și înțelept. L-a încurajat să renunțe la creștinism și să devină un soldat roman. Cand Valentin a refuzat, a fost întemnițat și condamnat la moarte. Până în ziua execuției, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi și le-a semnat scriind „Adu-ți aminte de Valentin al tău.”

Valentin a fost probabil executat pe 14 februarie în anul 269 sau 270. Nu se cunosc toate detaliile legate de viata sfantului Valentin si nu se știe dacă legenda are o baza istorică reală.

VALENTINE’S DAY – Mesaje.Iată mai jos câteva exemple de mesaje pe care le puteți trimite de VALENTINE’S DAY persoanelor iubite.

Nu-mi place să spun povești de iubire și nici declarații siropoase. Cred că este mai simplu să spun TE IUBESC!

Puiului meu drag: Ce-ar fi dacă într-o zi nu ți-aș mai privi ochii? Aș înnebuni. Și ce-ar fi dacă într-o zi buzele nu mi le-ai mai dărui? Aș îngheța și m-aș topi și aș muri. Te iubesc cu dor, al tău pentru veșnicie.

Niciodată trandafiri mai frumoși nu înfloresc ca atunci când două inimi între ele se iubesc.

Zile în șir m-am tot gândit ce cuvânt ar fi mai potrivit să-ți spun. Că o dulce amețeală mă cuprinde atunci când mă gândesc la ține. Și acum mă pierd. Nu vreau, nu pot să mai gândesc. Pur și simplu te iubesc și alte cuvinte nu găsesc.

Dacă sărutările ar fi apă, ți-aș dărui un ocean întreg. Dacă îmbrățișările ar fi frunze, ți-aș dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spațiu, ți-aș dărui o galaxie.

Între noi există un ocean. Pădurile și munții ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secundă și voi zbura peste mari și țări pentru a-ți trimite dragostea mea. Ai primit-o ?

Aș vrea să fiu o lacrimă în ochiul tău, pentru a putea alunecă pe obrazul tău și a ajunge pe buzele tale, dar nu aș vrea că tu să fii o lacrimă pe obrazul meu pentru că te-aș pierde ori de câte ori aș plânge.

Dragostea. Toată viață mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă ține, am găsit-o!

Toată lumea ar vrea să fie ca și Soarele, pentru a-ți lumina viață. Eu aș preferă să fiu ca Luna, pentru a putea să-ți luminez cele mai întunecate clipe.

Îmi este foarte dor de ține, cu toate că încerc să nu mă gândesc la asta, sunt însă două momente când nu reușesc: ziua și noaptea.

Privesc înapoi așteptând o regăsire, revăd și acum chipul tău, va fi totdeauna o eternă iubire. Pentru tine, pentru mine, pentru noi.

Unele lucruri le facem zilnic, unele de doua-trei ori pe saptamana, unele o data pe an, unele nu le-am facut niciodata. As vrea atatea sa-ti daruiesc, atatea lucruri as vrea sa-ti arat sau sa le facem impreuna…! Daca ar fi posibil mi-as dori sa ma multiplic in mai multi barbati identici si sa avem impreuna grija de tine. Totusi, nu sunt sigur ca te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate si inteleg de ce. Chiar si eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau sa-ti marturisesc ca esti atat de minunata incat nu m-as satura nici de o suta ca tine.

Visul meu cel mai mare: nici sa nu mai existe vise, acum te am pe tine!

Cat esti de minunata! Atat de minunata ca ti-as darui inima pentru un sarut al tau.

Daca as putea inchide timpul intr-o sticla, primul lucru pe care l-as face ar fi sa salvez fiecare zi pana cand eternitatea nu va mai fi, doar ca sa le petrec cu tine. Daca as putea face zilele sa dureze la nesfarsit, daca cuvintele ar face visele realitate, as pastra fiecare zi ca pe-o comoara si apoi le-as petrece numai cu tine. In inima mea am inchis stralucirea ochilor tai, tandretea calda a zambetului tau, vocea ta dulce, amintirile clipelor fierbinti… timpul nu pare a fi de ajuns pentru tot ceea ce vrem sa facem, dar tu esti unica cu care vreau sa-mi petrec tot restul vietii mele. Te iubesc!

Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru tine si odata pentu mine. Ma gandesc mereu la stralucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut sa-si arate maiestria cand te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picaturi de roua pe petala unui trandafir in flacara iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,… e totusi omenesc!

Tu esti floarea ce-mi face dimineata mai parfumata, tu esti apa ce ma potoleste de sete, tu esti lumina ce-mi lumineaza calea, esti ingerul ce-mi vegheaza noptile… Te iubesc… te iubesc pentru ca daca nu te-as iubi viata mea nu ar mai avea sens, nu ar mai avea apa, lumina,… Te iubesc Te iubesc mai mult decat iubesc marea si oceanu”… Cu multa iubire in inima!

Tu esti seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremura usor si atat de dureros in mine cand soaptele mele ti se daruie.

TU esti pentru mine roua diminetii ce se varsa peste ochii mei trezindu-ma din somnul singuratatii. TE IUBESC

Bomboane aproape la fel de dulci ca si gurita ta. Nu-ti voi ofer diamante, ci un sincer TE IUBESC si ochii tai se vor umple puzderie de ele. Pentru cea mai minunata femeie, un buchet de trandafiri rosii, culoarea dragostei cea mai fermecatoare atunci cand apare-n obrajorii tai…

Iubita mea, nu am cuvinte, sa-ti zic ce am in minte, nu stiu cum sa-ti dovedesc, ca pe tine te iubesc si doresc, sa fim fericiti, nu plictisiti, sa ne purtam ca doi iubiti, indragostiti…, nu pot sa-ti ofer orice, dar in schimb iti dau dragoste si fericire.

Tot ce-i frumos se iubeste, tot ce se iubeste e frumos. Esti atat de frumoasa pentru ca esti atat de iubita si iti promit ca asa vei fi mereu.

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.

Daca as fii o lacrima in ochii tai m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele.Daca tu ai fi o lacrima in ochii mei nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

Atunci cand soarele si luna se vor intalni atunci cand stelele vor cadea atunci cand oceanul va lua foc atunci si eu te voi uita… .

Daca Luna Ar Iubi Noaptea La Fel De Mult Cum Te Iubesc Eu Pe Tine .. Soarele Nu Ar Mai Rasari Niciodata !!

Esti primul meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimul meu gand inainte de a ma culca.

Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste. Atat de.pur, total, nepamantesc.

Ești departe, sunt departe, totuși nu te pot uita. Căci privirea ta frumoasă a intrat în inima mea.

Câte stele vor muri fără să simt? Câtă vreme va trece fără să te ating? Câte strigăte de dor se vor pierde-n vânt? Câte zile voi trăi cu tine-n gând!

Dacă în drumul tău spre fericire vei suferi, plânge munților, nu plânge omului, căci compătimirea lui e o ironie amară.
Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă și lacrimi, dorință, pasiune și de aceea puțini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

Odată mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.

Dragostea este că atunci când stai pe cimentul moale: chiar dacă pleci, urmele-ți rămân acolo.

Dragostea e la fel că o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează. Și ca orice floare pe care dacă nu o uzi se ofilește.

Cine are capacitatea de a se îndrăgosti poate avea mereu încredere în iubire și în valoarea omului de care s-a îndrăgostit!

Să nu crezi că poți stabili cursul iubirii, căci ea dacă te consideră vrednic îți va îndrepta ea cursul!

Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îți mai scriu, să îți mai spun. Îți arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mișcare, prin fiecare atingere.

Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiți. Unii au răspuns că bogăția, alții – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit și am răspuns că pe mine asta mă face fericit.

De Sfântul Valentin vreau să-ți spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atențiile pe care mi le faci și modul în care îmi înseninezi viața.

Ești cea mai frumoasă minune din viața mea, tu ești dorința mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viața mea, tu ești totul pentru mine! Îți mulțumesc că-mi ești alături la bine și la greu îți mulțumesc pentru „Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!

Aș vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor și să ajung în cer, să le spun îngerilor că și pe Pământ există Raiul. Te iubesc!

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!

Cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!
Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.

I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac mi-a dat o padure. I-am cerut un rau mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi-i te-a dat pe tine!

Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

Cand vine noaptea uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pt ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.

Tot ce vreau este ca la ‘judecata de apoi’ sa pot spune : ‘da, am avut iubirea!’. Asadar, mai lasa-ti-ma sa traiesc.

De-ar fi sa scriu in versuri ce pentru tine simt Luceafarul lui Eminescu ar fi prea scurt!

Dorinta mea este sa-ti spun cat de mult te iubesc! Sa te vad in fiecare zi sa-ti stiu bucuriile si sa-ti alin necazurile .

Te iubesc iti spun intr-o secunda, dar ca sa-ti demonstrez imi trebuie toata viata!

Te voi iubi la nesfarsit! Nu-ti voi jura dar…ITI PROMIT!

Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang, tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci sa iubesc!

Asa cum doua buze se unesc pt. a forma sarutul asa doua inimi se unesc pt. a forma..IUBIREA!

Gandeste-te la cel mai dulce lucru inmulteste-l cu infinit aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti.

Tu de vei iubi pe altul ..eu nu pot sa te opresc, dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

Cand un strop de ploaie va atinge gura ta sa stii ca ii o sarutare trimisa din partea mea.

Nici o floare nu infloreste pana nu este udata nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata.

O scoica de aur e inima mea; perla iubiri se afla in ea; daca scoica se sparge de stancile reci perla iubirii ramane pe veci.

Daca cineva iti spune ‘te iubesc’ tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.

Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.

De ploaie te poti ascunde, dar de dragoste n-ai unde caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde.

A iubi inseamna a suferi dar cum tot mai multi fug de suferinta tot mai putini stiu sa iubeasca.

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min.Ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate .

Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

A iubi inseamna a darui mereu pana ce simti ca te stingi. Si totusi daruind iubire nu te mistuici…traiesti!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta…

Dragostea este tot ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.

Iubirea conduce regii campul pamantul oamenii de pe el si sfintii de deasupra… Pt ca dragostea este Rai, iar Raiul este dragoste!

O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut…

Singuratatea este aceeasi chiar daca acest cuvant se pronunta diferit in fiecare limba! Dorinta de a fi iubit ramane motorul vietii!

Nu-i niciodata prea tarziu, O poarta sa deschizi iubirii, Si langa cine-ti este drag, Sa mergi pe drumul fericirii…

Fericirea…e un cuvant sublim…iubirea inseamna o avere, o dragoste, dar totodata si durere. Iubirea poate fi frumoasa, dar si furtunoasa.

Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei…nu o alunga! Caci vei regreta…!

Zambetul este sau nu asa cum sentimentele sunt sau nu. Dar nimeni nu e prea sarac sa poata oferi un zambet asa cum nimeni nu e prea bogat sa se poata lipsi de el.

Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi…

Daca nu ai iubi, cum ai putea pretui orbitoarea lumina a soarelui si mangaietoarea lumina a lunii?

Nu exista indatorire pe care s-o subestimam mai mult decat aceea de a fi fericiti…

Iubirea de tara, iubirea de parinti de prieteni si de tot ceea ce ne inconjoara este pretutindeni si ne copleseste in fiecare minut pe care-l traim.

Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta…

Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte…

Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta pana si iubirea…

O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.
Pierduta lucire din raza de luna frumoasa mea umbra, ce umbra nebuna frumoasa lumina scapata din stele cazuta-i din noapte in visele mele…

Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda.

Cand iubirea, acel puf de papadie ce vine mereu si pleaca cu primul fir de vant, va trece si pe la poarta ta, atunci vei sti ca m-ai intalnit…

Fara IUBIRE nu exista viata! IUBITI-VA! Si alungati bezna aceasta ce ne sugruma in fiecare clipa!

Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut viata ta nu mai are nici un sens…

Dragostea… darul cel mai de pret al omenirii… traim pentru dragoste… pentru o felie de iubire…

Cand amintirea iubirii iti da fiori sa stii ca este un gand de-al meu trimis spre tine… pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand!

Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile iubirea te face sa razi in intunecimea noptii purtandu-ti visele pe aripile de fum ale zarilor..

Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala … daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste…

Cand avem in fata ochilor niste mari comori nu ne dam seama niciodata..

Ce poate fi mai frumos decat ‘iubirea’? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem sa visam sa supravietuim…

A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala. Trebuie sa cautam in noi pacea si ne vom putea bucura de adevarata fericire!

Si deziluziile isi au rostul lor in viata te trezesc din vis…

Iubirea vietuieste prin daruire si iertare. Sinele traieste prin primire si uitare.

In dragoste sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.

Traiesti fiindca traiesti! Iubesti fiindca traiesti…

Iubeste inainte de a fi iubit dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire…

Iubirea e un strop de lumina un stop de poezie curata a inimii si restul …nebunie! Iubeste doar…

Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa… si un suflet smuls din piept.

Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine!

Parfumul reprezinta sentimentele florilor. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumusetea pana cand nu se ofileste…

Fericirea noastra rezida in ceea ce-l determina pe om sa-si dea seama ca este om si sa ramana asa.

Daca in drumul tau spre fericire vei suferi plange muntilor nu plange omului caci compatimirea lui e o ironie amara.

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitatea fost o povestea fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale:chiar daca pleci urmele-ti raman acolo .

Dragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza…si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste…

Cine are capacitatea de a se indragosti poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit!

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi dorinta pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!…

Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin, caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.

Dragostea este un dar nu o obligatie, asculta-ti inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti…

Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!

Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga..

Daca vrei soare asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul asteapta ploaia; daca vrei zapada asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine nu astepta, spune-mi!

Poti sa spui ‘te iubesc’ intr-o secunda? Daca da, da-mi o secunda din viata ta, iti voi fura un minut, te voi saruta o ora si te voi iubi o viata.

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani..

Tu puti sa te-ndoiesti de soare/ De focul ce scanteie-n stea/ De legile nemuritoare/ Dar nu si de iubirea mea.

Iubeste persoana langa care te simti bine, langa care poti sa razi atunci cand esti fericit si pe umarul caruia poti sa plangi atunci cand esti trist.

Te iubesc pt ca existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad, te iubesc pt tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pt ca TE IUBESC .

Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL .

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Reacția lui Teo Trandafir când a auzit mărturiile surorii Mirelei Biftoi, femeia al cărei cadavru...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult