VARDAR – STEAUA LIVE în Liga Campionilor 2013-2014. Surpriză în echipa de start a Stelei

VARDAR - STEAUA LIVE în Liga Campionilor 2013-2014. Surpriză în echipa de start a Stelei
VARDAR - STEAUA LIVE. STEAUA dispută în această seară manșa retur din turul doi preliminar al Champions League 2013 - 2014. Partida VARDAR - STEAUA este transmisă LIVE la TV de ProTV
Publicat: 23/07/2013, 21:28
Actualizat: 24/08/2014, 11:09

VARDAR – STEAUA, manșa retur din turul doi preliminar al Champions League 2013 – 2014, se dispută în această seară, de la ora 21:45. Partida VARDAR – STEAUA este transmisă LIVE la TV de ProTV. În tur, STEAUA s-a impus pe teren propriu în fața celor de la VARDAR cu 3-0, prin golurile marcate de Tănase (’12), Pintilii (’21) și Pavlovic (’45+1-autogol).

URMĂREȘTE LIVE TEXT PARTIDA VARDAR – STEAUA

Echipele de start

VARDAR: Pavlovic – Reljic, Tanevski, Bojovic (CPT), Cikarski – Petrovic, Temelkov – Gimenez, Petrov, Stojkov – Kostovski

STEAUA: Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Pârvulescu – Piovaccari

Pentru STEAUA partida din această seară este a patra din noul sezon. În precedentele trei partide, disputate toate în București, STEAUA s-a impus de fiecare dată, 3-0 cu Petrolul în Supercupa României, 3-0 cu VARDAR în tur și 2-1 cu Ceahlăul în prima etapă din LIGA 1.

VARDAR a câștigat sezonul trecut tilul de campioană a Macedoniei, cu 20 de victorii, 8 egaluri și 5 înfrângeri în cele 33 de etape disputate. Vardar a dat și golgeterul primei ligi din Macedonia, Jovan Kostovski, care a reușit să marcheze sezonul trecut 22 de goluri în campionat.

„Sper ca suporterii noștri să umple stadionul și să arate că suntem o națiune fotbalistică, așa cum a arătat publicul român la București. Meciul din tur a reprezentat una din zilele noastre proaste, nu cred că se poate repeta. Vrem să demonstrăm că știm să jucăm fotbal și că putem fi competitivi în fața Stelei. STEAUA este o echipă mare și a știut să profite de momentele noastre de slăbiciune și deconcentrare. Mari schimbări în primul 11 nu vor fi. Cei care vor intra în teren vor încerca să dea totul și să corecteze impresia lăsată în primul meci. Sperăm într-o victorie”, a spus antrenorul lui VARDAR, Blagoja Milevski, înaintea partidei

Vardar a mai întâlnit de două ori formații românești în cupele europene, de fiecare dată în Cupa UEFA. În 1985, Vardar a eliminat Dinamo după 1-0 pe teren propriu și 1-2 în deplasare. În 2005, macedonenii au fost eliminați de Rapid în preliminariile Cupei UEFA, după 1-1 la Skopje și 0-3 la București.

Partida VARDAR – STEAUA va fi arbitrată de ă brigadă din Ucraina, condusă la centru de Oleksandr Derdo. El va fi ajutat la cele două tușe de Igor Bytskalo și de Semen Shlonchak. Arbitru de rezervă va fi Viktor Shvetsov.

STEAUA este considerată favorită și în partida din Macedonia, cu o cotă de 1.50 la victorie. Un egal are cota 3.90, iar o victorie a lui VARDAR este cotată cu 6.50. Bookmakerii consideră că se vor marca puține goluri în partida VARDAR – STEAUA și acordă cota 1.80 pentru evenimentul „sub 2,5 goluri”. Un meci cu cel puțin trei goluri marcate are cota 1.90. Cel mai probabil scor în partida VARDAR – STEAUA este 0-1, cu o cotă de 6.25.

Dacă trece de VARDAR, STEAUA va întâlni câștigătoarea dublei manșe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) – EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Champions League. În tur, Dinamo Tbilisi s-a impus pe teren propriu cu 6-1.

Scandal înaintea partidei VARDAR – STEAUA

Mihai Stoica, manager generat STEAUA, a pledat vinovat în fața judecătorului din Skopje și a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte și cheltuielile de judecată, după ce a agresat o echipă ProTV în Macedonia, informează prosport.ro

Mihai Stoica a fost audiat la poliția din Skopje și în noaptea de luni spre marți, după ce i-a înjurat pe reporterii ProSport și ProTV și a agresat-o pe jurnalista Alexandra Tănăsescu.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport și ProTV au fost agresați de bodyguarzii care însoțesc lotul Stelei și de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formației antrenate de Laurențiu Reghecampf, înainte de returul cu VARDAR din Champions League. Stoica și unul dintre agenți i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu și au șters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliștilor să părăsească arena și a proferat injurii la adresa lor.

Presa macedoneană atacă STEAUA

Ziarul macedonean Ekipa a alocat spații largi pe site-ul său incidentului în care Mihai Stoica a agresat jurnaliști ProSport și ProTV la Skopje, publicația precizând că toate formațiile care s-au antrenat pe Arena Philip II au permis accesul presei timp de 15 minute, numai campioana României nu.

„Antrenorul echipei STEAUA, Laurențiu Reghecampf, în contradicție cu propunerile UEFA, a decis să închidă antrenamentul oficial de pe Arena «Philip II», fără a respecta regulamentul (n.r. – UEFA) privind accesul presei în primele 15 minute ale ședinței de pregătire. Am avut parte de respect din partea tuturor echipelor și cluburilor care au venit la Skopje (Anglia, Olanda, Liverpool, Roma, Lazio, Sparta Praga), dar nu și din partea Stelei. Nu știm dacă (n.r. – Reghecampf) a făcut asta pentru a-și arăta ego-ul fotbalistic sau altceva, dar am aflat mai târziu că sunt probleme între jurnaliștii români și club, iar un reporter a fost evacuat într-un mod violent din stadion”, a scris ekipa.mk.

Sursa citată a notat că STEAUA are jucători de valoare în lot, însă conducerea clubului nu se ridică la nivelul fotbaliștilor, unul european. „STEAUA este o echipă mare în ceea ce privește componența lotului, dar în ceea ce privește profesionalismul este departe de ceea ce se cere în termeni europeni. Campioana României nu lucrează într-un mod prea bun cu media, aflându-se într-un «război» de lungă durată, iar problemele din țară s-au mutat acum la Skopje”, au completat jurnaliștii macedoneni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Turiștii străini de pe vasele de croazieră vor putea rămâne 15 zile în China fără...
×