VRĂJITOAREA DE HALLOWEEN 2013: cele mai simpatice și cele mai sexy costume de HALLOWEEN 2013. VIDEO+FOTO

Publicat: 31/10/2013, 06:53
Actualizat: 29/07/2014, 19:19

VRĂJITOAREA DE HALLOWEEN Google Doodle. HALLOWEEN 2013, sărbătoarea dovlecilor sculptați, a costumațiilor înfricoșătoare și a copiilor care merg la „trick or treat”, este sărbătorită pe 31 octombrie în întreaga lume, iar Google s-a aliniat la această modă.

De HALLOWEEN 2013, Google a pregătit un Doodle cu o VRĂJITOARE DE HALLOWEEN 2013, care prepară o poțiune din oase, otravă și mere și îl include pe utilizator în jocul său.

HALLOWEEN 2013 – Și lemurienii s-au costumat de HALLOWEEN

Un set de fotografii arată cum animalele de la o grădină zoologică din Bedfordshire, Anglia, s-au distrat cu mai multe măști specifice personajelor de Halloween.

Mai mulți lemurieni și-au pasat unul altuia o mască „înfricoșătoare”, iar o maimuță s-a jucat cu un dovleac sculptat.

„Toate animăluțele s-au jucat cu măștile de Halloween, încercând parcă să se sperie unul pe celălalt. Partea amuzantă și tristă în același timp a fost când au primit dovlecii, iar una dintre maimuțe a început să mănânce din ei”, a spus Abi Crowley, purtător de cuvânt al rezervației.

Mai mult, ea a explicat că pe spatele măștilor și în dovleci au fost puse diferite „bunătăți”, astfel încât animăluțele să se joace cu măștile.

HALLOWEEN 2013 – Scandalos: expoziție dedicată criminalilor în serie, vernisată de HALLOWEEN

O retrospectivă dedicată celor mai cunoscuți criminali în serie din Statele Unite ale Americii, o expoziție ce „bântuie” sălile obscure ale unui teatru newyorkez și face să se ridice părul de pe ceafă al vizitatorilor pasionați de senzații tari, a fost inaugurată cu ocazia sărbătorii de Halloween de anul trecut.

Titlul său dă tonul acestei expoziții: „Criminali: Casa Bântuită a Coșmarelor”, informează AFP. Instalată într-un teatru din Lower East Side din Manhattan, pe durata sărbătorii de Halloween (31 octombrie), expoziția seamănă, la o primă vedere, cu toate celelalte vernisate la New York: spectatorii intră, trec dintr-o cameră în alta, privind operele de artă.

Doar că, spre deosebire de Metropolitan Museum și MoMA, spectatorii pot să își încheie vizita fugind, urmăriți de una dintre instalațiile artistice pe care le-au admirat doar cu câteva minute înainte.

Expoziția a adoptat nu doar elementele tradiționale – și mereu eficace – ale caselor bântuite, ci a împrumutat și unele dintre cele mai sumbre momente din istoria criminalității din Statele Unite.

Această țară a fost mai mult decât fertilă în ceea ce privește numărul criminalilor în serie, iar mulți dintre ei au rămas în memoria populației, sub forma unor legende urbane.

Din cameră în cameră, actori deghizați contribuie pe deplin la un veritabil festival al fricii: pot fi recunoscuți astfel Jeffrey Dahmer, cunoscut sub porecla „canibalul din Milwaukee”, dar și Ed Gein, care exhuma cadavre din cimitir pentru a-și confecționa din oasele și pielea lor ținute feminine, devenind surse de inspirație pentru apariția unor personaje celebre în filmele „Psycho” și „The Texas Chainsaw Massacre”.

Pentru pasionații de senzații tari, dispuși să plătească între 20 de dolari și 60 de dolari pentru a simți fiori reci, plăcerea începe încă de la intrarea în teatrul newyorkez, unde pot să admire o expoziție cu obiecte tulburătoare: documente de poliție, fotografii de la autopsia lui Dahmer după asasinarea acestuia în închisoare, poezii scrise de celebrul criminal Charles Manson.

Colaboratori ai organizatorilor, deghizați în agenți FBI, ordonă spectatorilor să își respecte locul la coadă, înainte a permite unor grupuri mici să intre în „casa bântuită”. Cei care vor să fie surprinși de actori poartă o urmă de sânge (fals) uscat pe frunte.

Odată ajunși în interior, primul lucru pe care îl aud spectatorii este un țipăt. Nu se știe prea bine dacă este țipătul unei actrițe, interpretând rolul victimei unui medic nebun care îi amputează piciorul, sau cel al vreunui spectator care s-a speriat mai tare decât spera să o facă.

John Harlacher, directorul expoziției, spune că asasinii în serie au o rezonanță specială în Statele Unite. „Ei există în lumea întreagă, dar în America, cultura populară i-a ridicat la rang de celebrități”, spune el.

Harlacher speră că cei 35.000 de vizitatori pe care îi așteaptă în teatrul său nu vor vedea nimic strălucitor în această expoziție: „Vrem să ne debarasăm de toate fațadele. Sper că ei vor pleca de aici cu sângele înghețat în vene și dezgustați de criminali”.

Ce înseamnă, însă, să joci un criminal în serie, seară de seară? „Este puțin cam ciudat”, spune Scott Kozel, în vârstă de 25 de ani. El joacă rolul lui John Wayne Gacy, care avea obiceiul de a purta, în anii 1970, costumul clovnului Pogo, în timpul sărbătorilor din statul Illinois, unde a violat și ucis 33 de băieți.

Kozel spune că rolul său, ce constă în câștigarea încrederii tinerilor vizitatori pentru a-i atrage într-o trapă, a generat reacții extreme: „Am văzut un bărbat mai voinic decât mine, cu bicepși la fel de mari ca un cap uman, plângând ca un bebeluș”.

„Dacă reușesc să fac pe cineva să plece din teatru țipând, atunci ziua mea a fost una reușită”, spune actrița care o întruchipează pe Lizzie Borden, achitată în 1892 în procesul în care a fost acuzată de crimă dublă, pentru ca și-a ucis cu toporul tatăl și mama vitregă, în statul Massachusetts.

HALLOWEEN 2013 – Cât de sexy sunt costumele fetelor de HALLOWEEN

Cu două săptămâni înainte de Halloween de anul trecut, portalul thechive.com publică o galerie foto cu unele dintre cele mai sexy costume purtate de tinere la petrecerile din „noaptea bântuită”.

În imagini, apar tinere îmbrăcate în polițiste, în costume de piele ori intrând în pielea anumitor personaje de film ori de desene animate. În toate pozele, însă, fetele pozează în ipostaze provocatoare.

HALLOWEEN 2013 – Cele mai simpatice costume pentru bebeluși de HALLOWEEN

Sărbătoarea de Halloween este mai degrabă un spectacol pentru cei mari decât pentru copii, nefiind puțini părinți care aleg costume care mai de care mai ciudate și haioase pentru cei mici. Există chiar și site-uri specializate care oferă părinților costumații tip hot-dog, păianjen sau pliculeț de kechup, care smulg zâmbete privitorilor.

Daily Mail a realizat anul trecut o galerie foto cu costumații haioase de Halloween pentru copiii de până la doi ani.

HALLOWEEN 2013 – Kim Kardashian a arătat TOT de HALLOWEEN

Vedeta americană Kim Kardashian și-a cumpărat, pentru petrecerea de Halloween de anul trecut, un costum transparent, cu un imprimeu de leopard, scrie Huffington Post.

Kim Kardashian (31 de ani) a pus fotografia pe Instagram, alături de comentariul „Rawwwr!!! Sunt la cumpărături pentru Halloween”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York