ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2014 Google Doodle. Logo de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Publicat: 14/02/2014, 16:46
Actualizat: 29/07/2014, 20:38

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR2014 – VALENTINE’S DAY. Cu ocaziaZILEI ÎNDRĂGOSTIȚILOR2014 – VALENTINE’S DAY, Google a pregătit un Doodle interactiv, afișat în câteva țări, prin care se celebreazăZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR2014.

În Doodle-ul pregătit de Google pentruZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR2014, utilizatorii sunt invitați să își creeze propriile bomboane pe care să le ”ofere” deZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR.

Astfel, odată ce apasă pe Doodle-ul deZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR2014, utilizatorii pot alege între mai multe tipuri de ciocolată, printre care normală, albă sau neagră, între mai multe fructe, printre care cireșe, căpșuni sau zmeură, și între mai multe glazuri, pe care, dacă le combină, obțin bomboane deZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR2014.

Apoi, după ce au ales ingredientele bomboanelor deZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR, utilizatorii le pot ambala, obținând o cutie de bomboane deZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR,pe care o pot trimite pe rețelele de socializare celor dragi.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE cu ocaziaZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Iată mai jos o listă de MESAJE DE DRAGOSTE care pot fi trimise deZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE.Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!…

„De Sfântul Valentin vreau să-ți spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atențiile pe care mi le faci și modul în care îmi înseninezi viața.”

„Ești cea mai frumoasă minune din viața mea, tu ești dorința mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viața mea, tu ești totul pentru mine! Îți mulțumesc că-mi ești alături „la bine și la greu” îți mulțumesc pentru „Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

„Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îți reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viața, minunea vieții mele!”

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune „Uite asta”.

„Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc și sunt definiția fericirii eterne”

„Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp și vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

„Îți mulțumesc pentru fericire, sentiment care nu știam că există, îți multumesc pentru tot.”

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE.„Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!”

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE.„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îți mai scriu, să îți mai spun. Îți arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mișcare, prin fiecare atingere.”

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE.„Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiți. Unii au răspuns că bogăția, alții – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit și am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”
„Când sunt cu tine, mă simt împăcat cu lumea întreagă.” (Norbit)

„Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că ești totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…”

„Ceea ce-ți scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăți de suflet și minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”

” Dacă aș planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, aș merge acum printr-o grădină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul.”

„Dac-ai fi o lacrimă în ochii mei nu aș plânge niciodată de frică să nu te pierd”.

„Ești un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ți fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiți că vei înflori numai pentru mine.”

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin, caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Dragostea este un dar nu o obligatie, asculta-ti inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti…

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!

E greu sa iubesti si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU .

Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie cerul plangea pt ca pierduse cel mai frumos inger!

Fara IUBIRE nu exista viata! IUBITI-VA! Si alungati bezna aceasta ce ne sugruma in fiecare clipa!

Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut viata ta nu mai are nici un sens…

Dragostea… darul cel mai de pret al omenirii… traim pentru dragoste… pentru o felie de iubire…

Cand amintirea iubirii iti da fiori sa stii ca este un gand de-al meu trimis spre tine… pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand!

Iubirea vietuieste prin daruire si iertare. Sinele traieste prin primire si uitare.

In dragoste sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.
Traiesti fiindca traiesti! Iubesti fiindca traiesti…

„Tu ești trecutul, prezentul și viitorul verbului A iubi. Mulțumesc, dragostea mea!”

„Dacă îmi dai șansa de a-ți demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viață sărbătorind Ziua Îndrăgostiților cu tine!”

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE.„Nu caut astăzi declarații de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când ești cu mine. Cu multă dragoste…”

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE.„Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur și simplu. Cu dragoste, de Sf. Valentin!”

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE.„Nu refuza dragostea când îți bate la ușă, beneficiază chiar și când e la ofertă. Be my Valentine!”

Dragostea este sentimentul care face minuni, care făurește oameni noi, crează cele mai mari valori morale…dă sens vieții cu adevărat…Te iubesc!!!

„Singurul loc romantic din lume este……..ORIUNDE dacă ești tu lângă mine….”

„Îți mulțumesc pentru fericire, sentiment care nu știam că există, îți mulțumesc pentru tot.”

„Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aș dori să trăiesc o mie de ani”

„Să iubești nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubești și să fii iubit e totul!”

„Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!”

” Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

„Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică TE IUBESC”

MESAJE DE DRAGOSTE de la clasici

„Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta.” (Emanuel Swdenborg)

„Dragostea este asemeni febrei: nu le putem stăpâni pe nici una și nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.” (LaRochefocauld)

„Dragostea este frumoasă tocmai pentru că nu cunoaște nicio silnicie, e preferința sinceră.” (Cămil Petrescu)

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTEIubeste inainte de a fi iubit dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire…

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Iubirea e un strop de lumina un stop de poezie curata a inimii si restul …nebunie! Iubeste doar…

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa… si un suflet smuls din piept.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine!

Parfumul reprezinta sentimentele florilor. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumusetea pana cand nu se ofileste…

Fericirea noastra rezida in ceea ce-l determina pe om sa-si dea seama ca este om si sa ramana asa.

Daca in drumul tau spre fericire vei suferi plange muntilor nu plange omului caci compatimirea lui e o ironie amara.

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitatea fost o povestea fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale:chiar daca pleci urmele-ti raman acolo.

Dragostea e la fel ca oboalape care daca nu o tratezi se agraveaza…si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste…

Cine are capacitatea de a se indragosti poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit!

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi dorinta pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile iubirea te face sa razi in intunecimea noptii purtandu-ti visele pe aripile de fum ale zarilor..

Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala … daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste…

Cand avem in fata ochilor niste mari comori nu ne dam seama niciodata..

„Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiție: ascundeți aripile pentru ca lumea să nu știe că ești îngerul meu!”

„Nu îți voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îți voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.”

„Te-am cunoscut în clipe grele, când sufletul mi-era pustiu, și m-am îndrăgostit de tine, fără să vreau, fără să știu.”

„Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seamă ce mult însemni pentru mine!”

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ți spună despre toată dragostea pe care ți-o port în suflet.”

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! „

„Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit și mi-a spus că un înger nu păzește alt înger!”

„Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

„Poți să spui ‘te iubesc” într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viața ta, îți voi fura un minut, te voi săruta o oră și te voi iubi o viață”

„Acum că Ziua Îndrăgostiților se apropie și parcă atmosfera se schimba, devine mai plină de iubire și de înțelegere, stau să mă gândesc la zilele de Sfântul Valentin petrecute împreună cu tine. Poate nu am avut mereu inspirație să-ți iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ți placă și să-ți fie drag, pentru ca în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ți-o port și care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aș vrea să ți le spun în fiecare zi și parcă nu reușesc. Vreau să știi că te iubesc și că ești o inspirație pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi.”

Ce poate fi mai frumos decat ‘iubirea’? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem sa visam sa supravietuim…

Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga..

Daca vrei soare asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul asteapta ploaia; daca vrei zapada asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine nu astepta, spune-mi!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Poti sa spui ‘te iubesc’ intr-o secunda? Daca da, da-mi o secunda din viata ta, iti voi fura un minut, te voi saruta o ora si te voi iubi o viata.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani…

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de cene-a dat o singura inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii….cand taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.

Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!…

As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericit daca nu ai fi tu.

„Chiar dacă am tuse, durere-n gât, frisoane și stări de oboaseală, cu sau fără gripă porcină…dragostea pentru tine mă băga-n boală.”

„M- am uitat în portofel și era gol, m-am uitat în buzunar și am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima și te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!”

„Dimineața nu mănânc, mă gândesc la tine, la amiază nu pot mânca, mă gândesc la tine, seara nu pot mânca, mă gândesc la tine, iar noaptea nu pot dormi mi-e foame!”

„Picioarele tale sunt obosite? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua….”

„Dacă te simți singură, voi fi umbra ta. Dacă ai nevoie de o îmbrățișare, te voi primi în brațele mele. Dacă vrei să fii fericită, o să fiu zâmbetul tău. Dacă ai nevoie de bani… așteaptă-ți salariul!

„Vată de zahăr? Nu…Sirop de căpșuni? Nu…Ciocolată? Nu…Nu pot găsi nimic atât de dulce ca tine!”

” Sunt un polițist și te arestez pentru că ești tu. E ilegal să fii atât de frumoasă și sexy. Sentința este închisoare pe viață în inima mea.”

„Am coborât din mintea ta, m-am odihnit pe pleoapele tale…ai simțit? Am alunecat și acum mă țin de genele tale…mă vezi? AUUU …cad am ajuns pe buzele tale…MMM…ce dulci sunt!!!”

„Afară plouă. Cu lacrimi mari și fierbinți. Le-am gustat și erau dulci. Erau de la tine oare?”

„Dacă aș putea să rearanjez alfabetul, aș pune tu și eu împreună.”

„Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiților să încercăm o poziție nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere și voi butona telecomanda, iar tu poți să treci la călcat rufele.”

„Ce prezență! Ce inteligență! Cât farmec! Și ce ochi frumoși! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?”

„Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează și că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofilește”.

„Aș vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor și să ajung în cer, să le spun îngerilor că și pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

„Pentru lume tu ești cineva, pentru cineva tu ești lumea! Cu multă dragoste, Cineva.”

„Vorbesc cu canapeaua și flirtez cu televizorul. Dă-mi un mesaj înainte să încep să fac avansuri frigiderului!”

Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti nu inimi pt ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune ‘uite asta’.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTE. A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala. Trebuie sa cautam in noi pacea si ne vom putea bucura de adevarata fericire!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR –MESAJE DE DRAGOSTESi deziluziile isi au rostul lor in viata te trezesc din vis…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?