Antonescu mută strategic în meciul cu Tăriceanu și Chiliman: Vom discuta ca Tăriceanu să candideze în Sectorul 1, dar Chiliman a lucrat la referendum alături de Traian Băsescu

Publicat: 06 10. 2012, 22:49
Actualizat: 29 07. 2014, 21:51

Președintele PNL, Crin Antonescu, a spus că va discuta cu partenerii conservatori pentru ca fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze într-un colegiu pentru Senat din Sectorul 1.

El a precizat că Tăriceanu a anunțat în partid că vrea să rămână în colegiul din Ilfov, iar conducerea PNL a cedat colegiul pentru Senat din Sectorul 1 către conservatori.

„Spunând că dorește să vină aici, vom face o discuție cu PC, asta pentru ca domnul Tăriceanu să candideze în Sectorul 1. Ce crede domnul Chiliman nu are importantă, asocierea cu un personaj care a lucrat în campania pentru referendum alături de Traian Băsescu nu este relevantă”, a adăugat Antonescu.

Liderul PNL a ținut să spună că primarul Sectorului 1 nu avea „vreo jurisdicție” pentru a stabili listele candidaților PNL în București.

Crin Antonescu a subliniat că va candida într-un colegiu pentru Senat din Sectorul 3, cel care a aparține în acest moment lui Vasile Blaga.