VIDEO | Ciolacu: Este exclus să îl votăm pe Florin Cîțu sa mai fie premier. E ilogic așa ceva

Publicat: 06/10/2021, 22:37
Actualizat: 06/10/2021, 23:23

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, la B1 TV, că exclude categoric ca social-democrații să îl voteze pe Florin Cîțu să mai fie premierul României, întrucât, el consideră că un premier care a picat cu cele mai multe voturi împotrivă din istoria post-decembristă.

„Este exclus ca să votăm pe Florin Cîțu să mai fie prim-ministru. E ilogic, înseamnă că cineva are o problemă de percepție, de înțelegere a democrației”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele social-democraților spune că prin votarea moțiunii de cenzură a demontat afirmațiile care circulau în spațiul public că PSD ar face un blat cu premierul, pentru susținerea unui Guvern minoritar PNL.

„Nu s-a mai vorbit că Ciolacu e în blat cu Cîțu și că nu depune moțiune? Am depus moțiune. Nu s-a mai vorbit că parlamentarii PSD o să lipsească de la moțiunea? Când s-a apropiat că o să se îmbolnăvească? Am fost toți. Cât timp poate să continue să mintă.”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu respinge, de asemenea, formarea unei majorități cu USR PLUS, considerând ca ar fi o greșeală pe care au mai văzut-o la Klaus Iohannis.

„Am face aceeași greșeală pe care a făcut-o Klaus Iohannis. Nu ne leagă lucruri și principii și aceleași valori”, a mai afirmat Ciolacu.