Dragnea, ATAC la Iohannis și Cioloș: „LENEȘUL de la Cotroceni ce face? Cioloș a pregătit o țară divizată”

Redactor:
Ana Petrescu
Dragnea, ATAC la Iohannis și Cioloș: „LENEȘUL de la Cotroceni ce face? Cioloș a pregătit o țară divizată”
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat vineri, la Dâmbovița, pe Klaus Iohannis, despre care spune că s-a gândit să blocheze bugetul în puținele momente în care a vrut să facă ceva, în timp ce Dacian Cioloș a pregătit țara "să fie din ce în ce mai jos, divizată".

„Sigur prima data când s-a aprobat bugetul de stat, nu acum, prima oară, că leneșul ăla de la Cotroceni ce mai face când se trezește? Spune hai să le blochez bugetul. Tot ce se construiește în toate satele din România în cele peste 3.000 de localități să se oprească”, a declarat Liviu Dragnea, la Dâmbovița.

 

Președintele PSD a atacat și declarațiile Oanei Bogdan, membru în conducerea PLUS, referitoare la renunțarea benevolă la proprietate.

„Să se desființeze proprietatea, mai spuneau cei de la USR. Ei spun ce vor să facă dacă vor lua România. Adică să nu mai fie proprietari oamenii, lucruri pentru care s-a murit. Să fim ce? Eventual chiriași în propria țară și poate și sclavi. Adică să fim muncitori pe plantație pentru alții. Tot ei au spus că vor desființa legea salarizării. Tot ei spun că România nu poate susține acest sistem de pensii și Iohannis a spus asta de 100 de ori. Vor să blocheze programele de dezvoltare locală ca să facă ce din România? O țară care era pregătită de Cioloș să fie din ce în ce mai jos, divizată, ca să fie apoi făcută cadou. Să nu mai existe lideri responsabili care să spună – nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre naturale pe degeaba. Să nu mai spună nimeni – avem dreptul să fim în acest colț mic al nostru de țară să fim respectați”, a mai spus Dragnea.

Inchide