Băse, Nuți și Statul mafiot

Băse, Nuți și Statul mafiot
Publicat: 08/03/2018, 13:19

Dar am doctoratul și masteratul în regimul Băsescu.

Caseta emisiunii 100% în care spuneam, în 2006, că este un Putin la scară dâmbovițeană este la Turcescu. În 2006, era mai popular decât Simona Halep și Laura Codruța la un loc. Când le spuneam colegilor din trustul Realitatea TV că Vodă e dușmanul tuturor celor care gândesc altfel decât el, îmi luam scaune în cap de la ei, colegi chemați, mai apoi, toți la DNA, la ordinul personal al lui Băsescu, pentru scandalul drepturilor de autor din presă, primul atac frontal la adresa tuturor mogulilor, dușmanii săi personali. Azi toți mogulii sunt în închisoare sau în drum spre ea.

Presa trebuia să fie cu El. Și, ca și Nuți, și presa a devenit a lui. A lui Zeus. Prin popularea și preluarea ei cu cel mai mare val de agenți acoperiți din întreaga istorie a Securității române. Din ordine date prin partea din spate a binomului. La partea din față era dotată cu camerele de luat vederi ale întregului popor. Așa a fost preluată și revista unde m-am născut, Academia Cațavencu, de către infractorul Adamescu. La ordin. Și la licitație.

Am fost de față la băuta cotrocenistă în care a scos-o p-aia cu „blow jobul la Marelui Licurici”. Azi marele Licurici bagă oricând in ședință guvernul României cât și pe cei care-i chinuie prin tribunale marea sa iubire și deținătoarea mai tuturor secretelor și conturilor sale necunoscute.

După blow job, urmează pay job.

Nu intenționez să punctez azi tot rechizitoriul realizărilor regimurilor Băsescu. Consecințele acestor regimuri le vom plăti zeci ani de zile.

Dar cele mai importante sunt nefericirea acestui popor, intrarea în topul țărilor cu cel mai mare declin demografic și cultural din lume, transformarea statului în cel mai securistic stat european, și cu voia dvs, ultima pe listă: câștigarea alegerilor de către PSD prin mărirea celor tăiate de regimul Băsescu.

Am început însă să devin „băsist” în post băsism, cam când intelectualii de la balconul decoraților de regim îl părăseau în masă.

Și-i urmăresc dezvăluirile din casa liftului Securității, completându-mi post istoric tabloul celui mai nefast regim după cel al Partidului lui Ion Iliescu.

Aseară, la televiziunea sa de ogradă, B1 tv, Traian Băsescu, Președintele care s-a autointervievat numai și numai cu ziariști acoperiți, spunea amar și iresponsabil:

„Eu nu am vrut s-arate așa instituțiile statului. Noi, politicienii, suntem cum suntem, dar voi, Presa, voi, Societatea civilă, Pippidi, Laura Ștefan, unde erați, frate!!?”

Îi răspund eu, că nu are cine altcineva :

„Păi, frate, securistule, eram tot acolo unde trimteai matale serviciile alea să pună mâna pe presă cu japca și să infiltrați toate televiziunile și ongeurile și să șantajați acționarii trusturilor de presă, plătind chiar cu cașul lui Cocoș, adică din corupția politicienilor, salariile ziariștilor acoperiți.

Ai fost cel mai mare dușman al societății civile și al presei, să nu uiți asta!

Și toate astea se intâmplau, frate securistule, până s-o aresteze pe Nuți. Și despre toate astea nu numai că știai, dar le-ai gândit de la cel mai înalt nivel al statului. „Mafiot”, cum îl numești astăzi.”

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase