Bugetul României lui Dragnea îndoapă „statul paralel”, sperând să crape

Redactor:
Lelia Munteanu
Bugetul României lui Dragnea îndoapă „statul paralel”, sperând să crape
PSD a încheiat proiectul de buget cu 4 luni întârziere și îl atacă pe președinte. Totuși, Lelia Munteanu nu înțelege de ce a fost Liviu Dragnea atât de generos cu "statul paralel"?

După ce a încheiat proiectul de Buget cu doar patru luni întârziere, PSD s-a repezit la beregata primului schior al țării: „Este weekend, iar la munte încă e zăpadă pe pârtiile de schi. Deci nu vom avea declarații din partea președintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019. #Iohannistace. Iohannis nu comentează ce nu înțelege. Mulțumim!”

Dacă personajele care au gândit mesajul contradictoriu de mai sus sunt și cele care au gândit Bugetul României, vom avea un an al naibii de greu.

Nu sunt economist, voi eluda meandrele Bugetului, ancorându-mă exclusiv în sinergia faptelor. Și delectându-mă cu ce ne-a recitat marmota Phil a Phinanțelor, ministrul Teodorovici.

Un singur lucru însă pricep: că Jupânul României, Liviu Dragnea, a fost din nou foarte generos cu „statul paralel” cu care zice că luptă – SRI, SIE, SPP. Și dă-i, și luptă!

 

Inchide