Cine vine la Victoria după Dăncilă?

Cine vine la Victoria după Dăncilă?
Publicat: 22/05/2019, 22:42

Ei bine, da! Constat că Viorica Dăncilă, actual premier al României, își face o proprie campanie pentru preluarea șefiei PSD.

Nu, Viorica nu e singură în bătălie, ci este împinsă de la spate de „o mână” de pesediști pursânge, cărora le-a ajuns apa la nas. Mulți dintre „susținători” au prins curaj în ultimele zile, mai exact de când ÎCCJ a anunțat că, pe 27, va da verdictul final pentru Dragnea, aceștia susținând că Justiția va pune Bombonica pe coliva actualului lider.

Știți cum e: cei mai tari, precum de-alde Bobu, Postelnicu și alți câțiva, sunt gata să declare, după ce l-au susținut pe Daddy până la decizia finală, că sunt „niște dobitoci”, și că sunt gata să schimbe calimera.

Dacă mă-ntrebați pe mine, cred că ăștia fac jocurile care o „afectează” pe Dăncilă, astăzi, când fandacsia e gata.

Sigur că prim-ministrul are tot dreptul să pună ștampila unde vrea el – cum a spus și inegalabilul Codrin: „Premierul e logic că e obligat moral să participe la acest vot” – și anunță că o va face: „Da. Voi participa duminică la vot și voi vota la ambele, și pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câștigarea demnității României pentru că, știți, am fost europarlamentar nouă ani de zile, știu ce înseamnă lucrul în instituțiile europene, știu cât de important este să avem acolo oameni implicați, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească și obiectivele României și ale românilor. (…) Voi vota și pentru referendum. Așa cum am spus de fiecare dată, sunt un susținător al statului de drept, al independenței justiției, dar și al drepturilor cetățenilor, pentru că și acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată și între toate trebuie să existe un echilibru”.

Parafrazând o iluminare, gen „Cine-a stat cinci ani la ruși, nu poate gândi ca Bush”, am putea spune că: „Nouă ani, stând la Bruxelles, te faci doamnă de oțel”, sau ceva…

E clar că în partid se mișcă dedesubturile: Dăncilă n-a spus doar că va vota la referendum, când toată eminența grizonată/cenușie a Kiseleff-ului – și anume Ștefănescu, Rădulescu, Bădălău, Buzatu, Vasilescu, Manda – a zis că referendumul e „câh”, dar, ce să vezi, a mai și opinat, după ce liderul a subliniat că, practic, pe 26, va fi nominalizat, el, candidatul PSD pentru Cotroceni, că „dacă Dragnea își va anunța candidatura, lucrurile vor fi discutate în partid”.

Cum s-ar spune, într-o parte partidul cu Vio, în cealaltă, Daddy cu ÎCCJ.

Nu mă îndoiesc că, underground, în Kiseleff, Viorica Dăncilă nu e singura căreia a început să i se „zbată” ochiul, cu privire la viitorul partidului. Iar toți cei care simt cum le zvâcnesc tâmplele de anticorpi, se pregătesc, în caz de avarie, să le sară la beregată celor din actuala pretoriană a lui Dragnea: anume „veneticii”.

Iar că Dăncilă s-a rupt cu Dragnea a consfințit-o, inclusiv inamicul Iohannis: „Mă bucură că sunt pesediști care se trezesc și își dau seama că această conducere a lui Dragnea este toxică până și pentru PSD”.

Remarcă urmată de „perversa” de la Cluj: „Facem apel la romi să se prezinte în număr cât mai mare la vot, în 26 mai, și să voteze ce partid vor ei pentru Parlamentul European, cu speranța că cei aleși vor ajuta etnia romilor la nivel european. De asemenea, îi îndemnăm să voteze la referendumul pentru justiție, deoarece este important să avem o Românie dreaptă, fără corupți, cu o justiție fără discriminări„, a cerut reprezentantul romilor din Transilvania

Mo, san dilo?! Cu cine te pui tu?! Cu Puterea? Haida-de!

Păi, acum ce mai e de făcut, dacă și romii cer o „Românie fără corupție”? Poate, doar, o cerere de retragere a sprijinului politic, în CEx, și în cazul celui de-al treilea premier, lansată de Ștefănescu.

Apoi, după Grindeanu, Tudose și Dăncilă, la Victoria…

Va urma.

P.S. Din episodul următor: Iohannis – „Exclus să mai punem unul de la PSD”.

ŞOC | Scene incredibile într-un club de noapte. Bătută şi violată de o vedetă aflată...
Bătaie la Survivor România! Favoritul fanilor, ELIMINAT. A început să lovească fetele şi...
Acuzat de Becali că e swinger, Răzvan Lucescu rupe tăcerea: `Dacă sexul e bine făcut...
Cum scazi febra de la COVID natural. Remedii pe care să le aplici acasă
Bombă în miez de noapte: negocierile dintre Loți Boloni și FRF au picat! Antrenorul a...
Indonezia îşi mută capitala. Parlamentul a votat să înlocuiască Jakarta. Cum se va numi noua...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Pofte vinovate în miez de noapte: “Dragă, așa aș vrea să fac...
Premierul Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat
Bătaie la Survivor România! Favoritul fanilor, ELIMINAT. A început să lovească fetele şi...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
INTERSECȚIA de la DELFINARIU va fi RESISTEMATIZATĂ!
Dovada clară că există călători în timp? Previziunea uluitoare făcută despre Elon Musk acum 70...
Cine este, de fapt, polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni?...
Schimbare istorică la pensii! Anunț major despre talonul de pensie din România
Vestea momentului pentru milioane de români! Banii pe care toți îi așteaptă. Ce sume se...
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...