Ciuruiți cu pistolul-radar

Ciuruiți cu pistolul-radar
Publicat: 29/03/2016, 12:27

În consecință, vă prezint aici modalitatea de abordarea unui subiect extrem de sensibil de către un domn deputat PSD, anume, Ciprian Nica: „Cu ochii mei am văzut cum stau ascunși după camioane (polițiștii de la circulație – n.n.), și stau la pândă ca la drumul mare, haiducie să prindă oamenii. Întotdeauna se pune radarul și pistolul numai pe drumurile drepte, unde poți să iei un pic viteză mai mare sau când ești în pantă, când lași mașina să meargă singură și oricum depășește viteza” – a spus pesedistul, potrivit digi24.ro.

Megasupărați pe situație, personajul nostru și colegii săi de grup – abia acomodați cu mașina care zboară pe drumurile drepte și merge singură la vale – propun următoarele: „Șoferii să fie amendați pentru viteză excesivă doar dacă au fost avertizați că sunt într-o zonă monitorizată„.

Dacă rezultatul imediat al comportamentului la volan al unor șoferi inconștienți n-ar fi atât de ușor de citit pe crucile miilor de morți nevinovați, gogomănia inițiatorilor acestei propuneri de modificare a codului rutier ar stârni, fără îndoială, „binecunoscutul” râs homeric.

Ceea ce, evident, nu e cazul.

Așa stând lucrurile, domnilor parlamentari, haideți, atunci, să schimbăm toate legile care nu convin băieților deștepți, doritori să se plaseze, întotdeauna, mai presus de lege!

Dacă nu e bună prevederea de limitare a vitezei autovehiculelor la 50 km/oră în localități și 90 km/oră în afara localităților, iar dumneavoastră considerați că polițiștii se fac vinovați de aplicarea abuzivă a legii, întrucât urmăresc (indiferent de unde și cu ce) cum sunt respectate normele în vigoare, în încercarea de a limita numărul extrem de mare al accidentelor grave, din București și din țară, și doriți ca legea să fie schimbată, atunci să schimbăm și celelalte legi neconvenabile, pe același model!

Spre exemplu, în cazul șuților de buzunare, care fură și sunt prinși în zone nemarcate ca fiind monitorizate. Sau: în cazul „băieților deștepți” de pe lângă primării, partide, miniștri și prim-miniștri; primarilor de tot felul; miniștrilor de tot felul; CJ-urilor de toate culorile; CL-urilor.

Știți, fără îndoială, că există astfel de „indicatoare” conținând informarea: „Atenție, zonă monitorizată!”, alături de reprezentarea grafică a unei camere video.

Astfel, pe model, cetățeanul poate fura, tâlhări, molesta, rupe pisica, devaliza, accidenta pe drum drept, în curbe și la vale – într-un cuvânt, poate încălca legea – în toate zonele nemarcate, urmând să fie urecheat, amendat, reținut, condamnat, extrădat, după caz, doar atunci când comite o astfel de faptă în zone monitorizate, marcate și anunțate ca atare.

Păi, domnilor parlamentari, dacă dumneavoastră le sugerați oamenilor că legea trebuie respectată doar în zone anunțat monitorizate, ce pretenții să mai avem de la ceilalți: beizadele, șmenari, traficanți, cocalari, inconștienți.

Sau tocmai pentru unii dintre ei v-ați gândit să schimbați legea, ca să nu-i ciuruiască polițistul cu pistolul-radar în intimitatea fărădelegii?

PENTRU COMENTARII VĂ AȘTEPT PE PAGINA DE FACEBOOK –MARIAN SULTĂNOIU

Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Bancul uluitor pe care Mitică Dragomir l-a spus soților Nicolae și Elena Ceaușescu! Când l-a...
Studiu: Omicron ar avea în componenţa sa fragmente dintr-un alt virus
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
STUDIU. Riscul de infectare cu coronavirus crește treptat după vaccinarea cu a doua doză
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
ȘOFERUL care a MERS pe CONTRASENS în fața sediului POLIȚIEI a rămas FĂRĂ PERMIS
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
BOMBA despre Pfizer! Toți cei vaccinați cu două doze trebuie să știe imediat
Dezvăluirile care au cutremurat lumea sportului! ”M-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Decizia surpriză luată de Bill Gates pentru România. Ţara noastră este în prim-plan