Codrin, campion la aberat pozitiv. Pentru partid

Redactor:
Vartan Arachelian
Codrin, campion la aberat pozitiv. Pentru partid
Contribuabilii, în fruntea perdanților la referendum. Banii irosiți pe referendum, rupți de la nevoile modernizării. Vartan Arachelian se întreabă de ce Justiția trebuie să suplinească lipsa de onoare

E destul de lungă lista celor care au pierdut. Nu doar PSD, PNL, Preafericitul Daniel, ci în fruntea perdanților suntem noi, contribuabilii. Și asta pentru că banii irosiți puteau avea altă destinație. Ei fiind rupți de la nevoile modernizării României sau de la gura atâtor copii care se culcă lipsiți de masa de seară, de la spitalele care trebuiau construite și care sunt amânate pentru că banii se duc pe felurite capricii guvernamentale sau administrative. Dar nu doar la bani se reduce pierderea! Ci la cum vrem, musai, să trăim: într-un trecut ireversibil. Cu oameni speriați de apocalipse imaginate de coaliția politicienilor corupți, dar și de (ne)slujitori ai Bisericii, care în loc să propage iubirea christică a aproapelui, întețesc flacăra urii. Să continuăm să trăim cu orașe murdare, lipsite azi chiar și de minima igienă tradițională. Cu privata în fundul curții, la sate, cu nevoi fiziologice rezolvate pe după soclul statuilor în Capitală. Așa pierdem cu toții!

Nesimțitori, politicienii, cei care vroiau să tragă foloase necuvenite dintr-o pornire cetățenească pe care continuăm s-o socotim firească, fie s-au ascuns, fie au aberat jenant. La epilogul referendumului. Cum ar fi fost firesc și onest, șeful celui mai mare partid al țării, care și-a anexat acest demers democratic, trebuia să iasă în față și să-și facă mea culpa. L-a trimis la înaintare pe Codin Ștefănescu. Fost ucenic al lui Vadim. Om care aberează continuu și pozitiv în favoarea partidului său. El, vorba Conului Iancu, îl vede enorm și îl simte monstruos. Cum a simțit și aseară: rezultatul referendumului a fost gigantic pentru PSDragnea. Deși până și Ion Iliescu a refuzat să voteze, chiar și la urna volantă. Sau președintele Iohannis. Participând la referendum, după mintea dlui Codrin, și Iohannis a devenit pesedist. Codin Ștefănescu nu e singur. Are și alți companioni. Din PSD, cum e Cătălin Rădulescu, care învinovățește BOB că n-a fost în stare să scoată la vot măcar 30 la sută din populația țării. Nici lideri ai altor partide nu se lasă mai prejos. Cum e Ludovic Orban. Orbecâind după voturi, a dus partidul într-o înfundătură atât de mare încât, comilitonii săi cer, ca poporenii de altă dată, alegători fără drept de vot, capul lui Moțoc! Un alt politician care aberează e președintele contestat al altui partid istoric, dl Pavelescu, care, nici mai puțin, nici mai mult, cere demisia Preafericitului Daniel. Și încă suntem la început.

Oricum, va urma o perioadă de penitență. Fie și până în 5 noiembrie, când a fost amânat procesul dlui Dragnea. Pentru a-și angaja avocați. Căci milioanele de la referendum n-au trecut linia de sosire. Dar de ce trebuie Justiția să suplinească lipsa demisiei de onoare din viața partidelor democratice?

                             

 

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
EXCLUSIV! Un interlop a încercat să calce cu mașina un bebeluș și era să-l omoare...
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
Surpriză la aterizarea lui Halep în Australia! O româncă i s-a alăturat Simonei și s-au...
ULTIMA ORĂ! Veste GENIALĂ despre programul Rabla 2021. Toți oamenii așteptau asta
Iohannis s-a vaccinat public la Spitalul Militar. Preşedintele dă startul etapei a doua a campaniei...
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
Bill Gates, fermier pe ascuns. Portofoliul imens de terenuri agricole cumpărate în secret
EXCLUSIV! Un interlop a încercat să calce cu mașina un bebeluș și era să-l omoare...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Ultima FOTOGRAFIE a lui Mihai Eminescu. În trei ani s-a schimbat aproape cât în trei...
ATENȚIE! Vortexul polar pune stăpânire pe România. Temperaturile vor scădea până la -23 grade. Este...
Ciocolată de casă cu foi de napolitană – rețeta originală. Ingredientul secret care o face...
Secretul lui Mary din „Războiul Depozitelor” a ieșit la iveală. E uluitor cine se afla...
Programare vaccinare COVID. Încep înscrierile! Iată care este procedura și cum te poți înscrie online
Antonia a publicat poze complet nemachiată: Am învățat să mă accept cum sunt
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...
Inchide