Cotoiul Dragnea, în gheare cu rozătorul perpetuu Tăriceanu

Redactor:
Lelia Munteanu
Cotoiul Dragnea, în gheare cu rozătorul perpetuu Tăriceanu
Gâdele PSD își va perpeli prada, trece-și-o-va dintr-o gheară într-alta, zăbovind-o și izvrătind-o, și înmieroșând-o cu jurăminte, și tăvălind-o în lacrime de compasiune. Lelia Munteanu ne povestește despre cotoiul Dragnea și șoricelul Tăriceanu

Priviți căutătura satisfăcută a cotoiului Dragnea, cum zâmbește el a râde când tocmai i-a picat în gheare perseverentul rozător Tăriceanu.

Spaima ca un vierme neadormit, cum spun cronicarii, i s-a încuibat berbantului în suflet, iar Jupânul României tresaltă de bucurie.

Aliați în coaliția de guvernare, Dragnea și Tăriceanu trăiau oricum într-o pace vopsită.

Gâdele PSD își va perpeli prada, trece-și-o-va dintr-o gheară într-alta, zăbovind-o și izvrătind-o, și înmieroșând-o cu jurăminte, și tăvălind-o în lacrime de compasiune, până la votul pentru ridicarea imunității, când deplângându-i soartea și urându-i sănătate, îl va nimici fără milă.

Înviere politică nu va mai exista. Al doilea om în stat nu va mai putea să înconjoare primejdia și-l vor mânca fript pesediștii ca pe un hulub cu papiloturi.

Scârbă și turburare mare va fi până-n luna lui Gerar, iar ațâțătorii de zarvă striga-vor cu glas mare pe la răspântii.

Apoi se va așterne liniștea cea hicleană, până nu va mai rămânea piatră pe piatră.

 

×
Guvernul anunță ce se întâmplă de la 1 iunie

Ședința de guvern are loc dupa ce, în urmă cu puțin timp, s-a încheiat întâlnirea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Publicată de Gandul pe Joi, 28 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide