Cum a divorțat Crin de Daniel și „concubinează” cu Victor

Cum a divorțat Crin de Daniel și „concubinează cu Victor
Publicat: 27/06/2013, 22:55
Actualizat: 07/07/2016, 20:44

Marea familie a USL întinde pelteaua la limita divorțului, depresivă și plină de angoase. Nu merge la „despărțire”, la notarul public, „ca să nu sufere copilul, dragă, pentru nebuniile noastre”. Cum care copil?! Românica, vezi bine, copila de suflet a Europei care se joacă, în continuare cu ăia mici, la grădi din Carpați – tradus, Carpathian Garden.

Ăștia mari, mami și tati cum ar veni, se fac că se râd mutual – reciproc, deci -, în public, dar își pun tălpile pe glezne pe unde se prind, de și-au învinețit fluierele picioarelor.

Bunicul alianței își ia și el seama, face o criză de orgoliu, își strânge lucrurile și se desparte abrupt de „unul dintre soți”, nu știm care, întrucât Constituția a rămas cu genurile nespecificate.

Vor spune unii că iar vrem ruperea USL. Nici vorbă! Dar iată faptele, mărunte și agasante, ca în orice căsnicie liber consimțită în care vrei să-l faci cu tot dinadinsul cu nervii capului pe celălalt, până îl tâmpești.

Dacă, de exemplu, Ponta – PSD-ul, care va să zică – vrea ceva, Antonescu, adică PNL, vrea exact pe dos. Și invers e la fel.

Să luăm, de exemplu, în discuție, pacea și prietenia dintre cele două team-uri în Comisia Juridică a Camerei Deputaților. Deși CSM, ICCJ și reprezentantul Ministerului Justiției – condus de un foarte bun prieten al lui Victor Ponta – le-au cerut deputaților din Comisia Juridică să elimine din Codul de Procedură Penală, pe motiv că e neconstituțional, un amendament propus de Tudor Chiuariu – prin care atribuțiile judecătorului de cameră preliminară sunt extinse -, susținătorii liberalului – liberali, dandiaconești și udemeriști – au fost surzi complet și muți enorm la așa o rugăminte și l-au adoptat.

Să trecem la exemplul următor: „mazilirea” Iuliei Motoc. Sigur că votul parlamentarilor împotriva nominalizării judecătoarei CCR la CEDO este unul consultativ. Dar Iulia Motoc este o propunere a lui Ponta, susținută în guvern de Robert Cazanciuc, și face parte dintr-o strategie de viitor, în care premierul încearcă reconfigurarea Curții în favoarea viziunilor sale.

Asta sună cam așa: „prietenii soțului meu sunt dușmanii mei și ai prietenilor mei, în veacul vecilor!”.

Bun, bun! Însă nervozitatea lui Antonescu nu se oprește aici, la marginea familiei mari, ci merge mai departe, către familia mică. Dacă până azi, conflictulețul din ACD părea o șicanare pe sistem „bă, puștiule, tu să nu faci crampe și figuri cu mine, că eu te-am făcut, eu te-am întreținut, eu te-am sculat și eu te-am îmbrăcat de dimineață, eu te-am dat la tv”, declanșată de tatăl USL, Dan Voiculescu, împotriva nerecunoștinței lui Crin, de azi lupta e crâncenă.

„Dacă PC e nemulțumit poate să plece. Dacă cineva își imaginează că PNL sau Crin Antonescu au vreun soi de timiditate, se înșală. Drum bun, cale bătută și succes în viață”, a curmat gluma liderul PNL.

„Eu nu vreau să punem în pericol USL, chiar dacă ACD nu mai funcționează. Nu am ieșit public cu nemulțumirile noastre și nu o vom face nici acum. E ca-ntr-o căsnicie, când se întâmplă o despărțire: soțul dă vina pe soție, soția pe soț, dar merge toată lumea mai departe”, i-a zis-o, lui Crin, și Constantin.
Ceea ce ne-a bulversat.

Dar ce e Antonescu în această uniune?! Dama cu camelii?! Carmen de Bizet? Câte familii are el?! Ce e USL-ul ăsta, domnule, cămin de familiști?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor