De ce a avut dreptate Daea?! D-aia!

De ce a avut dreptate Daea?! D-aia!
Publicat: 22/06/2017, 23:35

De ce?!

Pentru că așa au primit ordin de la Daddy, prin „portavocea” sa, marca Lia Olguța Vasilescu. „Toți miniștrii PSD și ALDE își vor retrage demisiile pentru a puteaasigura funcționarea ministerelor până la învestirea noului executiv!”. „Toți miniștrii PSD și ALDE își vor…”.

Asta, după ce, cu doar câteva zile în urmă, primiseră ordin de la același, prin alte portavoce, să demisioneze din guvern, pur și simplu – iar ei au făcut-o, unul după celălalt, demni și conștienți.

Aceiași care, ieri, s-au autodesființat, printr-o „automoțiune de autocenzură”, în fața nației, împușcându-se-n cap, cu bile.

Te uiți la ei, și nu-ți vine să crezi! Par oameni serioși, în puterea cuvântului, demni, cu autonomie: umblă, vorbesc, au păreri, au impresii. Analizează, critică, pun ștampile, ți se adresează. Te reprezintă, te conduc, te ceartă. Soarta noastră, a tuturor, stă în mâinile lor. Înțelegeți? În mâinile acestor oameni teleghidați…

Daea, ești cel mai bun! Ai avut dreptate: musai, ca oaia să fie simbolul nostru în lume!

Iată și părerea câtorva oameni despre ei/ele:

Vicepreședintele PSD Gorj, deputatul Alin Văcaru: „Suntem penibili. Ne-am făcut de râs o dată, ne facem și acum, în continuare. Eu am înțeles că s-a făcut o evaluare și că nimeni nu a fost bun, acum toți sunt buni? (…) Cu siguranță veți vedea că în următorul Guvern, să dea Dumnezeu să fie prim-ministru de la PSD, se vor regăsi foarte mulți. (…) Ni s-a spus la grupul parlamentar că atunci când o echipă nu funcționează schimbi antrenorul, dar noi am schimbat antrenorul secund, din păcate. Nu puteau să lucreze din cauza domnului Grindeanu? Să fim serioși!”.

Deputatul PSD, Victor Ponta: „STOP – nu s-au făcut de râs destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte?? Nu s-au făcut destul de râs miniștrii care au ascultat cuminți și au aprobat Raportul Dragnea – Vâlcov care spunea ca sunt toți niște incapabili catastrofali ??? Nu se fac destul de râs miniștrii care acum stau lipiți de Liviu Dragnea să îi pună în viitorul Guvern la loc în pozițiile în care Raportul spunea ca nu au făcut nimic? Mai trebuie să îi facem de râs chiar pe vecie punându-i să își retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor – deși Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar că sunt „irevocabile”?!?! /fac precizarea că au fost anunțate public, prezentate în scris primului ministru și „s-a luat act de depunerea lor” de către fostul Secretar General Busuioc – ghinion. Atâta neseriozitate și incompetență e greu de găsit ….”.

Senatorul PSD, Șerban Nicolae (pentru DCNews Live): „Mi se pare o eroare și cred că e o greșită înțelegere a textului constituțional. Guvernul a fost demis. După ce este demis, ai text în Constituție care spune exact ce face Guvernul. Povestea asta cu demisiile retrase mi se pare cel puțin neserioasă și aș fi făcut apel la colegii mei să lase deoparte toate speculațiile care sunt foarte zornăitoare în spațiul public, să își vadă fiecare de treabă. Există o chestiune care se numește gestiunea treburilor publice care este valabilă și pentru un guvern demis sau demisionar și pentru un guvern care se află în situația asta după data alegerilor. Miniștrii au suficient cadru legal și constituțional ca să își desfășoare activitatea fără să mai pună în discuții chestiuni din acestea cu demisii retrase. Pentru a nu fi loc de speculații ar fi trebuit ca toți să se întoarcă la ministere și să își gestioneze treburile”.

Președintele PNL, Ludovic Orban: „PSD a ajuns de cascadorii râsului. Ieri au votat o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern, caz cu totul și cu totul anormal, astăzi am aflat că miniștrii care au fost demiși prin moțiune de cenzură și care erau demisionari au revenit asupra demisiilor”.

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu: „Culmea penibilului! La moțiune, toți miniștrii PSD au votat pentru căderea guvernului din care făceau parte, urmare a incompetenței în îndeplinirea programului de guvernare. La scurt timp după căderea guvernului, Olguța Vasilescu a anunțat că miniștrii demisionari, dar și incompetenți, își retrag demisiile. Oare cum poți vota că ai fost un ministru incompetent, care nu și-a îndeplinit programul, după care să anunți că vrei să fii din nou ministru? (…) Bunul simț politic, simțul ridicolului și al penibilului nu au nicio legătură cu PSD-ul”.

Alina Petrescu, purtător de cuvânt al guvernului: „La cabinetul primului-ministru au fost depuse 20 de cereri de retragere a demisiei din partea miniștrilor membri ai cabinetului Grindeanu. (…) Aceste 20 de cereri de retragere a demisiei sunt lipsite de obiect. Oricine citește legea 90 privind organizarea și funcționarea guvernului și a ministerelor, și ajunge la art. 6, înțelege acest lucru: «demisia din funcția de membru al Guvernului se anunță public, se prezintă în scris primului-ministru, și devine irevocabilă din momentul în care s-a luat act de depunerea ei, dar nu mai târziu de 15 zile de la data depunerii».În toate cele 20 de documente care sunt tip, textul este identic, este trecut și numărul de înregistrare a demisiei de la cabinetul primului-ministru.În momentul în care cabinetul primului-ministru și secretarul general al Guvernului dau un număr de înregistrare acestor documente, s-a luat act de aceste demisii. Ele sunt irevocabile. Aceste cereri de retragere a demisiilor nu au obiect”.

Ei bine, de mâine, se întorc la muncă. Să conducă, iar, țara…

Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Imaginea anului! Transformarea uluitoare a lui Mario Nicolae, fostul director sportiv al lui Dinamo: împarte...
Studiu: Omicron ar avea în componenţa sa fragmente dintr-un alt virus
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
STUDIU. Riscul de infectare cu coronavirus crește treptat după vaccinarea cu a doua doză
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Mariana GÂJU REZOLVĂ treburile ca MAFIOȚII, pe ÎNTUNERIC, fără MARTORI!
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Anunț ANM! Vreme rea în România
LOVITURA SUPREMĂ pentru toţi românii vaccinaţi cu PFIZER! Răsturnare totală de situaţie
S-a spulberat basmul! Irina Tănase trăia în teroare? Apropiații celor doi fac declarații explozive
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Decizia surpriză luată de Bill Gates pentru România. Ţara noastră este în prim-plan