Dosarul Khashoggi, ca și… tranșat. Adevărul nu valorează nimic, dar nimic nu valorează cât 110 miliarde de dolari

Redactor:
Lelia Munteanu
Dosarul Khashoggi, ca și… tranșat. Adevărul nu valorează nimic, dar nimic nu valorează cât 110 miliarde de dolari
Adevărul și dreptatea nu valorează NIMIC. Tot mai multe detalii MACABRE despre sfârșitul lui Jamal Khashoggi. Lelia Munteanu atrage atenția CE VALOREAZĂ pentru Donald Trump mai mult decât 110 miliarde de dolari

Intervenția președintelui Americii tranșează (pardon de expresie) cazul jurnalistului saudit, rezident în Statele Unite. Se presupune că Jamal Khashoggi a fost asasinat și tranșat în Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, unde intrase pe 2 octombrie (pentru a-și obține certificatul de divorț în vederea unei viitoare căsătorii) și n-a mai ieșit.

Anchetatorii turci dau jurnaliștilor pe surse cele mai macabre informații, însă oficialii se abțin de la comentarii.

Liderii de la Riyadh continuă să nege vehement orice implicare în dispariția editorialistului de la Washington Post.

Întrebat astăzi dacă incidentul din Istanbul va conduce la o răcire a relațiilor dintre Washington și Riyadh – după ce zilele trecute făcuse o serie de declarații impacientate – președintele Donald J. Trump a răspuns fără echivoc: „Avem nevoie de Arabia Saudită în lupta contra terorismului, în tot ceea ce se petrece în Iran și în alte zone.(…). Nu vreau [să ne distanțăm de Arabia Saudită] și, sincer, avem un contract de armament în valoare de 110 miliarde de dolari.(…). Senatorii vin și-mi spun că n-ar trebui să onorăm acest contract. Dar cui îi facem noi rău? Asta înseamnă 500.000 de locuri de muncă!”.

Adevărul și dreptatea nu valorează nimic, dar nimic nu valorează cât 110 miliarde de dolari. Poate doar 111 miliarde.

 

Inchide