Fără carne de porc la nunta lui Dragnea Junior

Fără carne de porc la nunta lui Dragnea Junior
Publicat: 17/08/2018, 12:47
Actualizat: 24/09/2018, 17:55

Casă de piatră, alea-alea! N-are rost să intrăm în urări, că așa am făcut și cu fata lui Băsescu, EBA, și s-a despărțit de SIDA. Ce om normal ar vrea să ia SIDA, fie și de soț? Revenim la beizadeaua la modă azi, Valentin Dragnea, că așa îl cheamă pe băiatu lui tata, noul rock-star al mondenului, un fel de Poponeț, dar pe bază de fleici de porc.

Lorzii Sith ai Antenei

Iată că, după ce a devenit milionar, Nicu Ceaușescu… adică băiatul lui Dragnea se și însoară! Așa ați făcut cu toții, nu? Vorbesc cu telespectatorii Antenei 3. Care au muncit zi și noapte și până la 30 de ani, au devenit milionari din salariu și și-au permis un LCD, ca să urmărească predicile lui Gâdea. Paranteză: numai mie mi se pare că Gâdea și Badea seamănă cu lorzii Sith din Războiul Stelelor? Ăia umblau câte doi: unul era maestrul Întunericului și celălalt Ucenicul. Bine. Ăștia doi sunt amândoi ucenicii lui Darth Felix.

Fetița fără chibrituri

Așa, deci după ce a muncit pe brânci și a devenit milionar la 28 de ani, băiețelul cu porcii se însoară. Nu, nu cu Fetița cu chibrituri! Ci cu una cu lumânări. Am înțeles că e fată de popă, că mai e un scandal cu mutarea lui Vali în casa parohială a lui tata socru, mă rog, nu vă bateți capul, sunt chestii bisericești, deci nu se plătesc impozite. Chiar! Ce-ar fi să ne declarăm și noi, toți, locuințele, case parohiale? Să nu mai plătim impozite? Doamne ajută! Sau ajută, după caz, Ministerul Cercetării, cu fonduri, Catedrala Neamului. Unde ești, băi, Charles Darwin, să vezi că omul nu se trage din maimuță! Abia cu ajutorul rectificării bugetare, devine o maimuță!

Mă tot iau cu vorba și nu i-am urat lui băiețelul milionar alea-alea. De fapt ce să-i mai urez, ca are casă de piatră, parohială, are și iubire, că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, cu ajutorul lui tata socru și i-a pus și ceva în buzunar, cu ajutorul dezinteresat al lui tata. Mă refer la viitorul cadou de nuntă. Ce i-o lua tata Liviu? Un yacht? Un avion privat? Un teren în Brazilia? Sau toate astea, dacă-l lasă o zi președinte la PSD?

Meniu incomplet

Au publicat unii meniul de la nunta de fițe a lui băiețică. Pe la nu știu ce palat, că doar nu era să-i facă safteaua în sala de sport de la școala din Videle. Nu mă interesează ce mănâncă baștanii, probabil e meniul obișnuit al votantului PSD, bugetar, telespectator de Antena 3. Am ce am cu ăștia, dar nu se supără, că nu înțeleg. Așa e când ai în loc de creier, șnițel. Pe mine mă interesează dacă la nunta lui jinerică se servește și porc?

Eu cred că nu, cred că aveau inițial în meniu, dar nu mai are băiatul de unde să aducă. Că vinul îl ia de la tata-socru, de împărtășanie, carcalete amestecat, te face țăndări până se servește la nuntă peștele. Dar grătarul de porc l-au scos din meniu, după ce l-au scos și din țară. Că ăla micu, descurcăreț, nene, a vândut 10 mii de porci cu cinci minute înainte de epidemia de pestă porcină. 10 mii de porci cum are orice telespectator… gata, știți, de la Antena 3.

Eu cred că tot cu ajutorul lui tata-socru, popa, a făcut asta, că a venit omul c-o epifanie, o viziune: „și pe meleagurile păcătoșilor, o să curgă râuri de sânge și fumul incinerării se va ridica precum la Auschwitz.” Evanghelia după Daea, versetele fără oaie, doar cu porc.

Deci de porc au scăpat la timp! Doamne miluiește! Și dacă prinde și Irinuca buchetul, se mai lasă c-o nuntă de familie tradițională: el 60, ea 25.

Totul e să urmeze pilda lui fii-su și să scape și el de ceva din meniu. Nu, nu de rotisoare, ci de executare! Cum a vândut fiul 10 mii de porci, poate vinde și ta-su 3 ani jumate. Hai distracție plăcută! S-a furat mireasa, bugetul și copiii săraci!

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Dragnea i-a dat 'fatala' Irinei, după ce a văzut-o cu altul. Unde a ajuns să...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Dragnea i-a dat 'fatala' Irinei, după ce a văzut-o cu altul. Unde a ajuns să...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Adevărul despre miocardită. Efectul care sperie pe toată lumea. Ce s-a descoperit
Ce greșeală a fost descoperită pe banii din România. Tu ai observat vreodată? Cât de...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...