Fostul consilier prezidențial Fota a îmbrăcat cămașa morții, pentru că n-a găsit alta în șifonier

Redactor:
Lelia Munteanu
Fostul consilier prezidențial Fota a îmbrăcat cămașa morții, pentru că n-a găsit alta în șifonier
Un inegalabil Farfuridi cu Facebook urcă pe baricadele revoluțiunii ca un martir. Lelia Munteanu atrage atenția că fostul consilier prezidențial Iulian Fota a îmbrăcat cămașa morții

Numitul Iulian Fota – consilier pe probleme de Securitate Națională al unui Președinte, director al Colegiului SRI, conferențiar la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (citată des în biografiile politrucilor de pe Dâmbovița) – și-a dat aseară cu brio măsura multiplelor sale expertize.

N-a uitat nici o clipă că a pornit în viață de sus, de pe schelele Institutului Român de Construcții Civile și Industriale. În impresionantul cv își subliniază cu modestie „abilități de comunicare, flexibilitate, determinare, perseverență, adaptabilitate”. Toate calitățile mai sus înșirate le-a risipit prin anticamere, în talkshowuri, le deversează acum în rețelele de socializare.

Caracter complex, amestec de personaj caragialian și ionescian, acest inegalabil Farfuridi cu Facebook a simțit nevoia să urce ca un martir pe baricadele revoluțiunii și, scăldat în like-uri, să-și expună virtual pieptul în fața gloanțelor:

„Eu propun să ne strângem în jurul casei lui Kovesi și a doamnei Tarcea, ca timișorenii în jurul casei pastorului Tokes. Și după aia să tragă în noi. Dacă tot este ultimul an de libertate. Că acolo ajungem. Deja Jandarmeria are buget suplimentar”.

 

Inchide