• Publicat:
Puterea Gândului

Gândesc liber, exist. CURAJ, UN KIL-DOUĂ

Gândesc liber, exist. CURAJ, UN KIL-DOUĂ
Emil Constantinescu, după patru ani de ratare: „M-a învins Sistemul!". Traian Băsescu, după zece ani de succesuri în perfecționarea și folosirea Sistemului, și patru cuburi de gheață: „Problema este dacă Sistemul este în primul rând loial țării sau este loial în primul rând lui însuși".

Tot de la Traian Băsescu avem și definiția: „ este format din: ofițeri importanți din serviciile de informații, judecători de pe toate treptele justiției (tribunale, curți de apel, ICCJ), procurori din parchetele de pe lângă tribunale, curți de apel și ICCJ, ofițeri superiori și generali din Ministerul de Interne, ofițeri și generali din MApN, profesori universitari și funcționari din ministere și agenții guvernamentale bine așezați pe funcții de directori, șefi de serviciu, șefi de birouri. În multe situații, membrii își angajează soțiile, copiii și alți apropiați în instituțiile pe care le conduc”.

Acum, că iarna care-l așteaptă nu pare a fi ca vara Președinției sale, n-ar putea Traian Băsescu să ne spună tot Adevărul despre Sistem și oamenii lui, foștii lui loiali? Un mic autodenunț. Fără sifon. De sezon.

Și-ar recâștiga respectul pierdut al multora!

Am evita astfel, în decembrie, o nouă victorie a Sistemului împotriva poporului român.

Care popor, sau unii dintre noi mai fraieri, crede încă în libertate, democrație, niște fleacuri cum ar fi și cărțulia roșie pe care în lunga vară de 10 ani, președintele Băsescu a avut-o tatuată pe piept. La batistă.

Curaj, Traiane, poporul e cu noi!

Că armată tot nu mai avem, după 25 de ani de carnaval!

 

Inchide