Lucrul care l-ar face pe V. Ponta să mai arate a om

Lucrul care l-ar face pe V. Ponta să mai arate a om
Celor care se înduioșează văzându-l acum pe V.Ponta cum declară că e gata să nu mai candideze la șefia PSD și să plece de la palatul Victoria, dacă va fi urmărit penal de DNA pentru votul din diaspora, totul asezonat cu un ton spășit și un pulover "proletar" cu anchior, le recomand să-și imagineze cam cum era dacă V. Ponta câștiga

Cred că se scotea o lege ca, de câte ori rostești numele lui Pontifex Maximus, să bați o mătanie stil Becali, izbindu-te cu fruntea de pământ sau de masă, după caz.

În ce mă privește, singurul lucru pe care l-ar putea face dl. Ponta ca să mai arate a om („Dl Iohannis e un lucru, eu sunt un om” – V. Ponta în campanie) este să-și dea demisia din funcția de prim-ministru – la Partid poate să rămână și președinte pe viață, e treaba lor. 

Să demisioneze fără să mai aștepte DNA-ul. Nu chiar azi – nu e cazul ca T.Băsescu să aibă ocazia de a se rupe încă o dată în figuri la pupitrul Cotrocenilor punând un premier. 

Nici a doua zi după ce pleacă Ayatollahul tupeului și nesimțirii, că totuși vin Sărbătorile Porcului. 

Dar în ianuarie, când se întoarce lumea la slujbă, dl.Ponta ar face bine să plece. 

I-ar obliga în felul acesta pe președintele Iohannis și Mărețul Nou PNL să arate ce-au de gând: ori propun un guvern cu adevărat al Schimbării, ori vin cu unul care să scoată din nou oamenii în stradă.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide