Marele Rechin de Baltă vs. Ciclopul Letal din Deal

Marele Rechin de Baltă vs. Ciclopul Letal din Deal
Lupta dintre T. Băsescu și V. Ponta arată acum ca teribila încleștare a secolului dintre Marele Rechin de Baltă și Ciclopul Letal din Deal. Adică, aidoma unui meci de wrestling. Îi veți fi văzut pe malacii cu biftec mult pe piept și pe umeri care practică sportul ăsta.

Toți au nume de ring: Coșmarul din Hong  Kong contra Animalul din Nebraska sau Pedeapsa Divină versus Asasinul din Alaska, câștigătorul urmând să-l înfrunte pe Marele Tată al Distrugerii. Războinicii ăștia schimbă niște lovituri  năprasnice de pumni, genunchi și cap, se strangulează până le ies ochii ca la melc, sar cu picioarele unul pe burta celuilalt, de-ți vine să suni la 112, să vină Smurdul.

Totul este însă o făcătură, o mimodramă care  nu cauzează nici măcar o zgârietură. Sunt, cum ar zice Caragiale, niște popondeți, niște sperietori cu mușchi, peste care dacă dă un boxer profesionist de categorie grea îi bagă în spital de nu-i mai repară nici cu mașina de cusut Ileana.

Așa și Marele Rechin de Baltă, cu Ciclopul Letal din Deal. În fiecare zi se bagă unul pe altul în tribunal, în pușcărie, în Curtea Constituțională, la cremenal,  se declară reciproc cel mai mare dușman al României și își prezic că au intrat în anul morții politice.

Însă la capătul fiecărei zile de sângeroasă înfruntare sunt teferi și rumeori în obrăjori. Cei doi saltimbanci de partid și de stat vor continua luni în șir să-și facă numărul, iar noi vom sta în priveală, vrând-nevrând, căci, deocamdată, alt președinte și alt premier nu avem.

Într-un moment de respiro între insulte și amenințări, s-au găsit să ne asigure, amândoi, că România ar rezista unui atac al Rusiei mai mult de 30 de minute, cât zice postul de radio Vocea Rusiei, deoarece avem o armată bine pregătită. Poate mai pun botul și votul niște mândri românași.

Pentru oricare cetățean normal e limpede că România nu poate trimite nici soldați,  nici echipament militar în afara granițelor țării fără aprobarea NATO și că, oricine ar ataca-o, este automat apărată de forțele Alianței Nord-Atlantice.

În schimb, vă puteți gândi ce s-ar întâmpla dacă alde Băsescu și Ponta, în loc să se încaiere de ochii lumii, ar cădea la pace și ar pune de o cârdășie peste dulcea Românie? Nici rachetele cu șase creieri ale americanilor nu ne mai scapă.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Când vine, de fapt, iarna în România. Data în care va începe să ningă
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Mulți se plâng că 2020 e cel mai rău an din istorie. Care este, de...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Dezastru pentru românii cu aceste conturi și carduri bancare. Li se blochează banii chiar acum
Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este...
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti
Inchide