Operațiunea Monstru(l)

Operațiunea Monstru(l)
Publicat: 27/03/2017, 22:44

E limpede, așa cum am mai scris aici, că nu mai există loc de întors și de manevră în ruptura celor doi lideri PSD, foști camarazi și prieteni, Liviu Dragnea și Victor Ponta, care se „electrocutează”, public, tot mai des.

„Amicii” se află deja în faza „care pe care”, și mă tem că ciocnirea lor are un potențial considerabil de a crea o breșă consistentă în „partidul-monolit”.

Iată ce a postat Ponta pe pagina sa de Facebook, după ce, cu nicio zi înainte, Dragnea, neutru, dacă nu indiferent, anunța „disparița” în meleag a fostului premier Ponta – care cam „tace de o vreme” -, iar la „și altele”, îl remania pe Daniel Constantin din guvernul Grindeanu: „În această săptămână atât de plină cu aventuri mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012, de la Murighiol, din Deltă. Atunci am avut un weekend extrem de încărcat – stabilirea candidaților la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012. În plus am adoptat toți o – știu că acum sună comic, dar așa a fost!

Am fost atunci în cinci oameni (ca în faimoasa comedie ): CrinAntonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin și – cu voia dvs. ultimul pe listă – Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani/continuarea o știți: întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi și acum ejectarea cu tot cu băncuță a lui Daniel! Tristă poveste – important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toți/cel pentru care ne asumam și proclamam toți atunci !!!

Ieri am văzut fotografii cu Premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de Liviu/sper să fie deștept și să își pună urgent o vestă solidă de salvare pe el – istoria se repetă pentru cei care nu învață din experiențele trecutului.

Dincolo de aceste cel mai important lucru pentru noi toți e să nu se scufunde ! Văd valuri mari, găuri multe și un care e mai preocupat de aruncarea celorlalți peste bord decât de ajungerea în siguranță la mal!

Eu mă descurc foarte bine să înot – chiar și contra curentului! Așa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulți pasageri căzuți (sau aruncați) din barcă!”.

Mai pe scurt, dincolo de gâlceava sa cu limba română, fostul premier ar vrea să ne spună, nouă și lui Liviu, că-i va pescui din apele tulburi ale „conducerii monarhice” a leadership-ului PSD, pe toți cei care: au fost aruncați peste bord, au sărit, ei înșiși, în valuri, din te miri ce frici, pe toți cei care populează bărcile de salvare, încă nelăsate la apă, dar pe punctul de a fi, ba, chiar și pe Grindeanu, la o adică, dacă-l apucă vesta de salvare, în Victoria.

Nu e clar dacă Ponta va direcționa flotila bărcilor în discuție către alte zări de farmec pline ale politichiei de mărgăritar sau dacă le va ține în siajul bărcii-mamă, până ce valurile mari și apa pătrunsă prin găurile multe îl vor scufunda pe Cârmaci, dar nu și barca-bărcilor.

Pe parcurs, la prova bărcii de salvare, s-ar cuveni să se „cherchelească” un cântec vechi: „Oprește Nae vaporu’/ Oprește, cî mă scufund… (pâr, pâr, pâr…)/Un val ni-atinji chișioru’/Șî-ni traji galoșu’ la fund (pâr, pâr, pâr…)”.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
EXCLUSIV | El este presupusul amant al Irinei! Cu el l-a 'tradus' pe Dragne
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
EXCLUSIV | El este presupusul amant al Irinei! Cu el l-a 'tradus' pe Dragne
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Masca la exterior ar putea fi eliminată!
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Irina Tănase e distrusă! Dragnea i-a dat papucii. Ce i-a făcut politicianul
Dragnea e KO! Irina Tănase, văzută cu un alt bărbat. Gestul tandru arată care e...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...