Operațiunea Monstru(l) – doi: Micul Titulescu, reloaded

Operațiunea Monstru(l) - doi: Micul Titulescu, reloaded
Publicat: 30/03/2017, 21:58

După declanșarea unui tir susținut al lui Adrian Năstase asupra lui Dragnea, în contextul căruia îl acuză pe acesta din urmă că „PSD și guvernul i-au dat mână liberă lui Tudorel Toader, lăsându-l, de fapt, să facă față, singur, „presiunilor externe”, canalizate împotriva ministrului Justiției, acesta conchide: „Cu alte cuvinte, au ales pilotul dar nu i-au dat un plan de zbor. Iar acum unii lideri par supărați că pilotul nu s-a transformat în kamikaze. Este clar, după părerea mea, că după externalizarea justiției din guvern (acceptarea unui ministru tehnocrat care să „repare” singur legislația în domeniul justiției și să-și aleagă singur secretarii de stat), se conturează din nou un domeniu rezervat în materia justiției pentru președinte, cu alte cuvinte un nou pact de coabitare”, a postat Adrian Năstase pe blogul său.

Stârnit de intervenția acestuia, Dragnea a replicat pe măsură: „Domnul Adrian Năstase greșește profund, și începe să-l copieze pe domnul Ponta. Nu vom coabita niciodată. Vrem să avem o relație sănătoasă cu președintele, dar nu coabităm”, a transmis actualul lider al PSD.

Declarație care l-a mobilizat, de această dată, pe „camaradul și prietenul” Ponta, care s-a produs pe Facebook, aruncându-se în foc pentru părintele său spiritual.

„Afirmația lui Liviu Dragnea este o aroganță și o jignire inutilă/nu pentru Adrian Năstase ci pentru noi toți cei care am crescut și am muncit doar în PSD!

Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine/eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun Prim Ministru al României (și văd că și prietenii și adversarii recunosc azi că Guvernele PSD din 2000-04 și 2012-15 au fost cele mai performante până acum)! Am mai încercat să îl copiez și să fac din PSD un partid respectat pe plan intern și internațional și un partid care își respectă și alegătorii și membrii!

Liviu Dragnea (din păcate) nu a încercat nimic din aceste lucruri – el doar îl copiază pe modelul sau politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD-ul anilor 2000 – și guvernarea României în conducerea Consiliului Județean Teleorman”.

De altfel în atitudinea față de Ministrul Tudorel Toader (când a spus primul că „nu se impune schimbarea șefei DNA” și că susține orice decizie a Ministrului pentru ca azi să spună exact invers) – am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect „stilul Băsescu”!

Nu doresc niciuna dintre funcțiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer că el nu vrea șef la Camera Deputaților, „ca să dea cu ciocănelul” – cum este sincer și acum când spune că nu vrea să fie Prim Ministru în locul lui Grindeanu) – îmi doresc doar să copieze performanța guvernamentală a lui Adrian Năstase și nu a lui Traian Băsescu – modelul/ar fi bine pentru PSD și pentru România”.

Încheind, cu chiu cu vai, lectura textului postat de Ponta pe pagina sa de Facebook, tragem concluzia, o dată în plus, că Micul Titulescu i-a pus, cu adevărat, gând rău „prietenului” Dragnea, mai nou, cu sprijinul tot mai ferm al lui Adrian Năstase.

Eu îl înțeleg pe actualul lider că este răbdător și conciliant vizavi de manifestările fostul său camarad, dar, după cum se poate observa, astăzi i se alătură Năstase, mâine, Iliescu, poimâine, grupul de la Cluj, răspoimâine, întreg guvernul Ponta, pentru ca, la sfârșit, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă – că s-au mai văzut cazuri -, să apară și Sorin Grindeanu.

Păi când ajunge Ponta să te compare cu Băsescu, ce să mai aștepți? Să ți-o aducă pe Udrea în partid și să o pună șefă de cabinet la președinția Camerei?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Silvestru nu pierde timpul după despărțirea de Diana Șoșoacă. Cu cine a fost surprins
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee