PNL sau vocația penibilului

Redactor:
Lelia Munteanu
PNL sau vocația penibilului
#teslapesteoaie

Partidul care se laudă că e „singurul care poate bate PSD” – PNL – e cel care a adus PSD la putere. Liderii cu vocația penibilului, lipsa de viziune, lenea liberalilor i-au propulsat pe socialiști și au făcut din Dragnea Jupânul României. 

Să nu-și facă iluzii PNL că vreun Ãœbermensch (Superman) sau strada, oricât de patetic s-ar strădui, îi vor câștiga alegerile. 

PNL n-a schimbat paradigma în care funcționează: aceiași lideri cu vocația penibilului, aceeași lipsă de viziune, aceeași lene fără leac. 

Abia pe la jumătatea campaniei, urmașii Brătienilor au binevoit să azvârle electoratului un program politic pentru europarlamentare – câteva deziderate ciugulite de ici-colo și cusute în pripă.

România Curată a publicat astăzi „Listele negre pentru alegerile europarlamentare 2019. Cât de curate sunt alegerile europarlamentare, care au, în premieră absolută, un referendum însoțitor despre problema corupției?”.

Minimum 6 candidați din primii 11 ai PSD au probleme de integritate. Nici o mirare. Jenant, dacă le asculți sloganurile, e că minimum 9 candidați din primii 11 ai PNL au probleme de integritate! #teslapesteoaie. 

Mi-e teamă că, pe 26 mai, mașinăria infernală de vot a Jupânului României va zdrobi din nou sub șenile „singurul partid care poate bate PSD”.

Inchide