Ponta „NO NEWS – aroganță/ ură/ minciună/ nesimțire!”

Dacă tăcea, doar plagiator rămânea.

Dacă tăcea, doar plagiator rămânea. Dar dl. Ponta este analist politic, combativ și prompt. „Băsescu la TVR (locul meritat ar fi lângă Udrea). NO NEWS – aroganță/ură/minciună/nesimțire! nicio remușcare după 10 ani de regim mafiot!” a transmis aseară, din America, premierul României, via Twitter.

De dimineață, un nou mesaj, tot pe Twitter: „Nu cunosc și oricum ar fi greșit să comentez* eu cercetările efectuate de procurori față de cumnatul meu/Legea trebuie să fie egală pt toți”.

*NOTĂ: Victor Ponta, împreună cu mai mulți lideri PSD, în 2011, protestând împotriva arestării preventive a președintelui CJ Argeș la vremea aceea, Constantin Nicolescu. Luna aceasta, Constantin Nicolescu a primit o condamnare definitivă de 7 ani și 8 luni de închisoare

Ce înseamnă nu cunosc? Păi înseamnă exact lucrul pe care îl spune Victor Ponta: NO NEWS – aroganță/ură/minciună/nesimțire! Este autodescrierea perfectă a acestui impostor care de trei ani de zile face cu o țară întreagă experimente de imagine de la Palatul Victoria. Probabil ăsta e blestemul României: un regim mafiot după altul.

În rest, vreau să-i dau dreptate până la capăt încă premierului României: legea trebuie să fie egală pentru toți. Să-i fie gura aurită! Legea trebuie să fie aplicată și acolo unde ai furat cu bună știință munca altuia (în lumea civilizată plagiatul a oprit cariere politice strălucitoare), și acolo unde ai furat deliberat un drept fundamental al propriilor cetățeni (se mai aude ceva cu dosarul votului din diaspora?) și acolo unde ai furat bani europeni (până când se lămurește cât și-a tras cumnatul, dl. Ponta ar putea, pentru consecvență, să aplice pe el însuși recomandarea pe care i-a făcut-o lui Traian Băsescu în scandalul fratelui: „Un om politic care ține la România ar trebui să-și dea demisia”), și acolo unde ai dirijat fonduri publice cu nemiluita către un singur beneficiar (să fie doar o chestiune de timp până când procurorii vor verifica contractele cu statul ale lui Sebastian Ghiță?)

Nu cunosc… Ce cunoaște în realitate dl. Ponta? Cunoaște economie, cunoaște relații internaționale, cunoaște administrație? Zero. Dl. Ponta a excelat în politicăreală de televizor și în gâlceava de tip Băsescu, dar fără a avea consistența fostului președinte. După alegeri s-a repliat, s-a rebranduit, ca lumea să-l ierte și să-l uite. Egoul său gonflat mai răbufnește însă din când în când pe rețelele sociale, semn că ura lui față de poporul care i-a oprit drumul spre Cotroceni nu s-a stins. Supraviețuitor și rezistent pe poziții, ca gândacul de bucătărie, dl. Ponta uită un lucru: și alții au avut sentimentul că stăpânesc România financiar și politic, dar toți acești Dumnezei care s-au simțit intangibili au ajuns mai devreme sau mai târziu în dubă.

PS. Sebastian Ghiță, partea a doua a binomului Pontaghiță, este la DNA în calitate de suspect. Domnule Ponta, cunosc sau nu cunosc mafia de la Prahova? Sau recunosc?…

 

 

 

Pe stadion doar cu vaccin sau test! Premierul a anunţat condiţiile ca fanii să intre...
Sângele a dat în clocot la Olimp. Vedeta și celebrul ei iubit, prinși iubindu-se pe...
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA...
Stelistul Chitoșcă și rapidistul Ciuculescu s-au luat la bătaie! Scandal monstru la Survivor România! Imagini...
Modificarea făcută de Lidl după ultimele scandaluri. Ce au decis șefii lanțului de magazine
VIDEO Atenţie, cade! Momentul în care un balcon ticsit de invitaţi se prăbuşeşte pe stânci,...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Job-ul pentru care poți fi plătit cu 22.000 de euro pe lună și nu necesită...
Sângele a dat în clocot la Olimp. Vedeta și celebrul ei iubit, prinși iubindu-se pe...
Au furat TUNUL direct de pe fundul mării! „Au crezut că ar fi o piesă...
Alimentul care a fost numit după Benone Sinulescu. Se vinde ca pâinea caldă în România
Cum faci acasă cea mai gustoasă prăjitură cu cireșe și bezea. Ingredientul care nu trebuie...
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor...
Flavia Groșan, medicul care tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii, face un...
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. Totul...
Inchide