Președintelui Iohannis, despre pârâtul domn Ponta

Președintelui Iohannis, despre pârâtul domn Ponta
Publicat: 06/06/2015, 11:16

După mai bine de jumătate de an în care ați condus pas cu pas, mai mult pe loc decât în avans, acum, domnule Iohannis, puteți să puneți punct celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Să închideți urnele, pentru cei care au votat si pentru cei care au fost împiedicați să voteze. Nu ați ajuns președinte fiindcă ați convins, ci pentru că românii nu au vrut ca tupeul, hoția si impostura să conducă România.

Aveți acum ocazia să opriți jetul de dispreț, sau cum vreți dumneavoastră să traduceți în germană, poziția asta a alegătorului român, permanent lipit cu obrazul de asfalt. Și doar o cerere de demisie de 23 de secunde, trimisă pârâtului nostru premier, nu e suficientă.

Domnului Ponta îi lipseste organul moralității, o știti prea bine. Iar teama de a rămâne fără funcție, care ar echivala cu pierderea imunității de semizeu politic, îl va face să nu țină cont de nimic, nici măcar de România sau de români.

Nu lăsați generația care a ieșit pe străzi în decembrie, care s-a dezlipit de nepăsare, să descopere că nu a reușit, în fapt, decât o scurtă ridicare în genunchi.

În „România lucrului bine făcut”, pe care ați promis-o în decembrie, după șase luni, un premier suspect de găinării penale conduce.

Sunteți împăcat cu asta? Sper să nu îmi răspundeți din nou cu „ghinion”, pentru că n-ați mai fi numai un președinte „pas cu pas”, ci unul în pas cu Ponta.

Distribuiți mesajul dacă sunteți de acord. Domnului Ponta îi lipseste organul moralității, o știti prea bine. Iar teama…

Posted by Gandul on Friday, June 5, 2015

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase