Rus amenință că-i dă „letala” lui Antonescu

Rus amenință că-i dă „letala lui Antonescu
Publicat: 14/09/2013, 12:37
Actualizat: 08/07/2016, 19:04

Nu v-am spus că Ponta se va îndopa cu vreo doi pumni de fiobiline ca să poată digera afrontul lui Antonescu?! Și tot n-a digerat.

Acuma, dacă ar fi ripostat și el cu un diminutiv, două, în contrapartida lui „parșivel”, de genul „viriginel” sau „somnorel” sau ceva, aș fi înțeles că n-a fost decât o ceartă de îndrăgostiți. Dar nu!! Ofensat extrem, Ponta a aruncat în luptă direct grupul „antitero” de la Cluj; bonus, pe Ion Iliescu, singurul om din PSD care, în urmă cu vreo trei-patru ani, spunea că și l-ar fi dorit pe Antonescu în partid.

Ei, trecură anii, și președintele de onoare și-a dat seama că liberalul „habar n-are de industrie în general, și de tehnologie, în special”, tata-Sărbu a înțeles, citindu-i cearcănele, că se dă „fată mare” dar nici vorbă să fie, iar Rus l-a lovit, așa cum numai el știe să lovească președinți: ca pe Iliescu pentru Geoană, ca pe Geoană pentru Ponta, ca pe Antonescu pentru posteritate.

Ia auziți cum sună asta, rostită de „demolatorul de președinți”: „Faptul că a ales un moment acum valorizând și eventuale erori ale primului ministru, sau neconcordanțe, sau așa, mi se pare că avea un gând ascuns, că grupul lui de consilieri vrea să speculeze ceva care nu este în sens constructiv. După părerea mea eroarea îi va fi fatală, dacă e așa”, a zis-o Rus.

Uau!! Ce să spui? Începi să-l înțelegi și pe Crin de ce, după ce i-a zvâcnit vena la tâmplă și l-a executat pe premier, acuma zice că n-a vrut decât să fie drăguț și că el nu e om rău, fapt dovedit de folosirea cu discernământ a diminutivului „parșivel”. „Puteam să spun parșiv, da?!”

Nu zici că suntem în cărticica „Parșivel și Virginel învață alfabetul”?!

Nu v-am spus că pe băieți îi doare la bască de guvernare și că au început să taie cărțile pentru electorale?!

Păi, dacă s-a exprimat Rus, e groasă. Pe om nu-l auzi bătând câmpii pe la toate talk show-urile cu pandalii, din zori în creierii nopții. Rus intervine la final ca să-ți administreze letala – prezinți semne de violență, pac, te-a eutanasiat. Politic, vorbesc. Degeaba mârâi, te guduri, dai din coadă. Te-ai lins pe bot.

Când zice el „Faptul că a ales un moment acum valorizând și eventuale erori ale primului ministru sau neconcordanțe sau așa, mi se pare că avea un gând ascuns…”, e groasă. Înseamnă că „Antonescu a stat la pândă și l-a căpăcit pe Ponta tocmai când a greșit și el, ca omu”, ca să valorifice gafa în beneficiu propriu”. Neplăcut.

Apoi spune: „După părerea mea, eroarea îi va fi fatală, dacă e așa”. Ce să zic… Asta e mai simplă: „Crinuț, dacă se verifică, ești mâncat!”.

Asta e! Coroborat cu faptul că Ilie Sârbu e supărat că nu mai poate juca „cearșaful” pe la nunțile televizate, și că are de-a face doar cu un amărât de profesoraș, fără habar de tehnologii, se cheamă că Antonescu nu mai reprezintă chiar o partidă pentru social-democrație.

Sigur că Dragnea, cavalerul de onoare al lui Crin, de la județ, o ține gaia-mațu că „PSD îl susține pe Antonescu pentru Cotroceni”. Ce să zică și el, săracu, cu atâtea pe cap?! Nici ăi bătrâni n-o spun pe față. Cică așa e în familie: „Te mai cerți, te mai înjuri, ți-o mai iei…”.

Da” eu zic că sunt aproape deciși. Parcă-i și aud: „Ce ne facem cu ăsta, bre, dacă-l punem la Cotroceni și pe urmă sare cu picioarele pe noi și ne zice că nu vrea jocuri parșivele pe sub masă, codoșlâcuri; că de ce punem toți biciul pe el, că el nu vrea în lesă, nu vrea la adăpost… Mai bine îi dăm drumul pe stradă, să-l bage Oprescu în referendum!”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete