Ultima manipulare a Geniului Carpaților: Neamțul ne vinde ungurilor Ardealul

Redactor:
Florin Negruțiu
Ultima manipulare a Geniului Carpaților: Neamțul ne vinde ungurilor Ardealul
Mândrul Român a intrat azi în faza terminală a delirului naționalist.

Oricât aș încerca să ignor prostiile livrate la foc continuu de propaganda de partid, unele sunt atât de insultătoare, încât mă văd obligat să-mi înving sila și să scriu. Testate seara la Ghiță TV în stilul tabloid-apocaliptic consacrat, preluate de gherila de postaci și răspândite pe Internet, livrate apoi de șoșonari door-to-door, manipulările Mândrului Român sunt de o grosolănie stupefiantă.

După ce a văzut harta României colorată jumi-juma, Ardealul cu albastru, Moldova și Muntenia cu roșu, Partidul a aruncat azi ultima manipulare din arsenalul naționalist-ceaușist păstrat în Kiseleff: Iohannis ne va vinde Ardealul ungurilor. Este atât de trasă de păr această minciună, încât orice om cu scaun la cap ar întâmpina-o cu un zâmbet îngăduitor. Ca să le fure electoratul lui Vadim, Funar și Dan Diaconescu, PSD folosește însă în mod cinic retorica lui Nicolae Ceaușescu, încercând să-i sperie pe românii ardeleni cu ungurii: era tot ce mai lipsea din retorica iresponsabilă a unui ins care se pretinde că unește, dar care nu face altceva decât să bage frica în oameni.

Privită în ansamblul ei, strategia PSD pentru alegeri se reduce la două cuvinte: pomana și frica. Resurse uriașe au fost mobilizate pentru cumpărarea în viu a diverselor categorii de electorat, cu luni înainte de alegeri. Purcoaie de bani au fost drenate de la bugetul statului în conturile firmelor căpușă și vărsate apoi în campanie. Dar lipsea ceva care să lege totul, așa că mândrii români au făcut cel mai abject lucru cu putință: au băgat spaima în oameni. Fără niciun fel de tresărire, fără scrupule, într-un dispreț total în primul rând față de electoratul lor tradițional, pesediștii i-au speriat săptămâni de-a rândul pe bătrâni că le vor fi tăiate pensiile dacă nu-l aleg pe Victor Ponta și votează pe altcineva. O minciună contra oricărei evidențe, adusă de factorul poștal și capsată pe talonul de pensie, a devenit o alertă oficială. Minciuna a prins și mulți pensionari sunt convinși că Iohannis le taie pensiile dacă ajunge președinte.

Propaganda național-comunistă a intrat în această săptămână în mod natural în etapa luptei contra străinilor. Automat, românii care au votat în străinătate sunt cu toții suspecți. Statul român nu-i consideră cetățeni, ci agitatori plătiți, care au încercat să fraudeze votul. Străinii vor să ne fure alegerile și țara, iar dacă te prezinți ca votant la Paris ești stigmatizat definitiv. Noroc cu organele noastre competente și cu televiziunile vigilente de partid! „De data asta, nu s-a mai putut frauda”, s-a umflat pieptul premierului României, care le-a aruncat un ultim scuipat sănătos, românesc, cu de toate, cetățenilor care au așteptat 5-6 ore la cozile umilinței ca să-și exercite un drept constituțional: acela de a vota.

„Nu vreau să mai primim ordine din afara țării, noi știm mai bine în România”, a strigat azi Mândrul Român, intrat în faza terminală a delirului naționalist.

Atenție, se naște un nou Geniu al Carpaților!

 

 

 

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Becali, negocieri de ultimă oră cu antrenorul momentului din Liga I....
Tăticul-călăreț Sergiu sare la gâtul lui Moroșanu. De ce a vândut casa primită cadou, de...
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Lora și-a PRINS iubitul în fapt! Cu ce i-a GREȘIT Ionuț Ghenu de l-a luat...
Fabuloasa vizită a lui Michael Jackson, din 1999, la echipa patronată de fostul „socru” al...
O nouă taxă pentru aceşti români. Pentru ce vor plăti zeci de lei în plus
Iohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii, nu şi numirea ca...
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Un virolog care a lucrat pentru Bill Gates avertizează că vaccinarea în masă ar putea...
Tăticul-călăreț Sergiu sare la gâtul lui Moroșanu. De ce a vândut casa primită cadou, de...
Femeia pe care ELENA Ceaușescu o voia MOARTĂ cu orice chip. „Trebuie să mă SCĂPAȚI...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Titi Aur, mesaj emoționant după ce s-a vindecat de Covid-19. Care a fost cel mai...
Moment de infarct dezvăluit de Dan Dotson, de la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un...
Vestea ȘOC a momentului despre Roxana Dobre. Ce a pățit soția lui Florin Salam. Dramatic!
Ții post? Un nutriționist spune să eviți aceste alimente de post: „Feriți-vă de ele”
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
A venit SFÂRŞITUL erei benzinei. Anunţul a fost făcut chiar de marii producători de petrol
Inchide