Unde i s-a arătat Zmăul-zmeilor, voinicului Daniel (Constantin)

Unde i s-a arătat Zmăul-zmeilor, voinicului Daniel (Constantin)
Publicat: 22/03/2017, 19:17

Am trăit s-o vedem și pe asta: un Zmău din Botșăni -, posibil membru, sub minimă acoperire, al grupului activistelor topless, filiala „dincoace de Prut” -, pozând, relativ nud, în fața Parlamentului României, în semn de mare protest.

Împotriva a ce protestează personajul nostru de poveste? Ei bine, ditamai Zmăul cu părul cărunt pe pieptu-i surpat, se revoltă împotriva voinicului Daniel Constantin, care amenință să taie capetele ALDE Tăriceanu, și să spargă partidul.

Și tot n-ar fi fost delirant de mult, dacă „balaurul”, fost colider al filialei natale a alianței aflat în pericol, fost șef de poliție în meleag, ne-ar fi arătat chiloții, pur și simplu, pe mute.

Dar el a slobozit, la repezeală – dacă aceste fapte incredibile sunt adevărate, și nu doar o făcătură -, și câteva limbi de foc, pe Facebook, comentându-și înfățișarea, arătându-ni-se, astfel, și cu capul gol. „Și uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci când mi-am dat demisia din Copreședinte Alde Botoșani. Atunci i-am arătat ce aveam în chiloți, în partea din spate. Acum când văd că face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, aș vrea să-i arăt ce am și în partea din față! Cum e de făcut, dragi prieteni?”.

Bună întrebare, căreia, însă, nu-i putem da un răspuns pe măsura dilelii momentului.

Ceea ce putem face, totuși, este să-i atragem atenția membrului dezgolit în parcare – spre a i se înfățișa, astfel, voinicului Daniel – că, dacă insistă să-și dezvolte componenta „voyeur” a personalității sale livresc-politice, gen „Pisica în cizme”/”Motanul încălțat în șosete alba-neagra”, ar putea avea soarta unui nene din Norfolk, Virginia, violat de o doamnă care „avea chef”, chiar în parcare.

Iată, în câteva cuvinte, povestea (potrivit tmz.com), care i s-ar potrivi, mănușă, lui Dumitru Zmău

O femeie din Norfolk, Virginia, a fost arestată, după ce a fost găsită în stare de ebrietate într-o parcare, făcând sex cu un bărbat inconștient/leșinat.

A fost, însă, eliberată, scăpând doar cu o amendă. Scuza ei a fost că „avea chef”.

Bărbatul s-a scuzat și el, când și-a revenit, spunând că a fost ceva „spontan”, dar îi pare rău și și-a dat acordul și nu a putut „termina treaba„.

Hai, că vine apocalipsa, și-am încălecat pe-o șa, și…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase