Vin Fac Dreg, viitorul lider al grupului minorității vietnameze din Parlament

Vin Fac Dreg, viitorul lider al grupului minorității vietnameze din Parlament
Publicat: 17/07/2018, 14:26
Actualizat: 25/09/2018, 06:25

Familia Vin

Eu venit cu toată familie aici, vrem rămânem la România. Eu lucrez la construcții, fac blocuri cu ce rămâne din țiment, după ce români fură materiale, soția mea Vin Țes Mult, lucrează haine la mașină cusut, cu ce material rămâne după ce furat colege pentru rochii, băiat meu Vin Duc Tăvi angajat chelner la restaurant, servește porții înjumătățite de colegi și fata mea Vin Scriu Mult, am înscris la ASE, nu trebuie examen, nu trebuie luat nota 5, după ce terminat ASE, angajat la stat și aranjat pe viața. Ea, cea mai norocoasă din familia Vin.

Războiul din Vietnam

Noi vrem rămânem la Românie, plăcut mult aici țara voastră. Aduce aminte la mine de perioada din copilărie, când război eram la Vietnam cu americani. Doar că la voi luptat român cu român. Când luptat român cu român, câștigă doar politician. Român supărat pensie mică, Soros de vină, politician câștigat pensie specială. Român bucuros pensie cu 100 lei mai mare, prețuri cu 200 lei mai mare, politician pensie și mai specială, pe viața.

La noi politician ales, angajat la electorat este. Eu spus lui: făcut autostrada, făcut spital, el dat din cap, am înțeles și pus să munceasca. La voi, invers. Politician ales, electorat sluga este. Voi spus lui: făcut autostrada, făcut spital, el dat din cap și făcut drum asfaltat la el, palat și tratat la spital la Viena. Din banii furat electorat.

Român votat tot

Dar plăcut mult că românii nu supărat. Nu făcut ales nimic, votat din nou. Furat politician de rupt, român votat din nou. Scos corupție din cod penal, ales furat legal, român votat din nou! Om bun-român! Scos infractori din pușcărie, dat la cap la om, român lăsat liber control judiciar. Ales furat mult-mult, milion, acuzat, ales lăsat fuge din țara, bucurat de viața în Costa Rica și Belgrad.

Șmecheria român

Eu muncit mult la construcții aici. Nu autostrada, nu spital, nu facultate. Doar bloc rezidențial scump și building office. Aici muncit repede-repede. Mai repede decât emis autorizația de construcție. La noi, la Vietnam ilegal este să construit fără acte, fărp utilități, fără strada. Mai bine la voi. Nu este nevoia nici de acte, făcut după aia, nici de utilități, Dumnezeu știe când tras gaze, nici de strada, făcut bloc pe câmp. Sau pădure. Tăiat 200 copaci pădure, ca la Stejarii lui Țiriac, doar mica amenda. Dar scos banii din vândut stejar tăiat. Făcut mai multe etaje, în loc de 15, 18 și incă un subsol parcare, nu pățit nimic, doar mica atenția la Primăria. Doar că eu nu vrut niciodată să locuit în bloc construit de român. Buddha ferește la cutremur, jumătate de ciment de rezistență, plecat noaptea cu portbagaj. Pus polistiren pe stâlp în loc.

București nu ca Hanoi

Eheee, frumos la voi la capitala, nu ca la noi la Hanoi, capitala Vietnam. La voi tot timpul Targ, spectacol, expoziție. La noi lumea muncit, nu avut timp de concert zilnic. La voi Primărie aruncat cu bani în artiști, în căsuțe cu mititei și ornamente cu lumini pe stâlp. La noi mai făcut o centura, mai construit un metrou, mai un spital. La voi nu e nevoia, doar joc și voia buna. Vesel popor, dar după cum votat primar, umor negru este.

Dar nu mai vreau plecat acasa de aici. La noi multa multa munca. Aici, dacă venim mulți mulți Vietnam, după ce plecat mulți mulți români, pe urmă facem minoritate vietnameză și eu candidat pentru grupul minorităților în Parlament. Și îmbogățit pe viață, nici munca, nici stres, numai votat cum trebuie și pensie liniștită. Deja mentalitate am de român.

Chung toi la rumani, chung toi la rumani, chung toi dang o daymai mai cay tri! Adica noi suntem romani, noi suntem aici pe veci stapani!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu