Votez DA, ca să aibă cu ce se șterge Băsescu

Votez DA, ca să aibă cu ce se șterge Băsescu
Uneori se întâmplă să fiu un imbecil romantic. Tinerii mei colegi mi-au spus că T. Băsescu o să vrea să se întoarcă la Cotroceni prin orice mijloace.

Uneori se întâmplă să fiu un imbecil romantic. Tinerii mei colegi mi-au spus că T. Băsescu o să vrea să se întoarcă la Cotroceni prin orice mijloace. Nu, am zis eu, nu se poate, e un om mândru, cu 7-8 milioane de voturi împotriva lui și cu câteva sute de mii, un milion pentru, nu va accepta asta, el, politicianul poporului. De fapt, poate că, subconștient, îmi venea greu să accept că am stat la masă și am încercat să vorbesc omenește cu această cutră vopsită.

Zile în sir, T. Băsescu a refuzat să rostească expresia lovitură de stat,  spre deosebire de strigacii PDL. Chiar a precizat că un șef de stat nu se poate juca cu astfel de cuvinte.  Acum, vorbește din 5 în 5 minute de lovitura de stat pe care o s-o dea poporul român votând.

Sâmbătă, T. Băsescu îndemna oamenii să meargă la vot să dea replica cuvenită plagiatorului Ponta și „paiaței” Antonescu. Bravo lui, mi-am spus. Nici 48 de ore mai târziu, spune că se gândește la boicotarea totală a referendumului, el să nu voteze, PDL să nu-și trimită reprezentanți în comisiile electorale.

Înainte de pronunțarea Curții Constituționale în legătură cu intervalul orar 7-23 pentru referendum, T. Băsescu declară, depășindu-l pe CV Tudor, care măcar aștepta rezultatul alegerilor ca să zbiere că a fost furat, că referendumul va să fie fraudat. Curajosul, bătăiosul, eroul T. Băsescu refuză lupta, concurându-și adversarii doar în materie de compromitere a României în ochii Europei.

Că USL a forțat legea, Constituția, timpul pentru a-l trimite în fața poporului, da, e adevărat. Dar singura soluție pentru a rezolva democratic derapajul nedemocratic este sancționarea  prin vot popular a „loviturii de stat” invocate de  T. Băsescu și PDL.  Care, dacă au îndoieli în legătură cu corectitudinea referendumului, pot să ceară observatori europeni, dar nu să nege actul alegerii naționale înainte ca el să se producă.

Dacă pierdea cinstit, T. Băsescu își valida propria legendă, aceea că este sacrificat în urma măsurilor dure, dar necesare, luate în 2010.  „Știu că românii sunt supărați pe mine” spunea tot Băsescu – prin boicotarea referendumului el hăhăie sardonic la supărarea românilor, folosindu-se de ieșirea de incendiu pe care i-a oferit-o Curtea Constituțională.

Președintele  Masăverde, asta vrea să fie Băsescu. Zice că n-o să uite toată viața că i-am spus că nu știe să înoate. Da, domnule Băsescu, înotați mai bine decât scriu eu, dar luați-o pe asta spre ținere de minte: sunteți un laș, un clănțău uriaș, un șarlatan de care poporul român își va aduce aminte ca de o boală rușinoasă a istoriei sale.

Până acum, n-am vrut să fac nici măcar predicții cu privire la rezultatul referendumului.  Am spus că voi refuza să votez dacă Parlamentul nu acceptă decizia CCR privind cvorumul de 50% plus 1. Dar dacă președintele Băsescu nu vine la vot, dacă înțelege să-și disprețuiască poporul,  punându-l pe același plan cu paiațele parlamentare PDL,  ținute în bănci ca să nu voteze, atunci voi vota DA pentru demiterea lui T. Băsescu. Vreau să fiu alături de milioanele de români al căror vot T. Băsescu vrea să-l facă hârtie igienică.

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Când vine, de fapt, iarna în România. Data în care va începe să ningă
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Mulți se plâng că 2020 e cel mai rău an din istorie. Care este, de...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Dezastru pentru românii cu aceste conturi și carduri bancare. Li se blochează banii chiar acum
Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este...
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti
Inchide