20% din omenire crede că extratereștrii se află deja pe Pământ. Cum trebuie să reacționăm în cazul unei întâlniri de gradul III

20% din omenire crede că extratereștrii se află deja pe Pământ. Cum trebuie să reacționăm în cazul unei întâlniri de gradul III
Publicat: 17/07/2014, 11:20
Actualizat: 30/07/2014, 14:53

Printre cei care cred în prezența extratereștrilor printre pământeni se numără și destui români. Care au, însă, o dezamăgire. Răpirile, mutilările de animale și alte fapte puse în cârca extratereștrilor lipsesc cu desăvârșire la noi în țară.

De ce nu vizitează extratereștrii România?

„Am citit destule despre Ei. Poate că mă înșel, dar am sesizat că la noi în țară, comparativ cu zone cum sunt SUA, Mexic, Brazilia există mult mai puține relatări despre acțiuni concrete ale LOR; răpiri, mutilări de animale, întâlniri de gradul 1, 2, 3… Să fie din cauza faptului că unele guverne deja au stabilit înțelegeri cu Ei, delimitâdu-le zone de acces, permisiunea de a folosi oamenii și animalele la experimente, s.am.d., iar la noi vin doar ocazional? Ori să fie faptul că noi nu avem ufologi de anvergura celor de peste Ocean”, lansează Romulus o întrebare pe forumul rufon.org.

Printre cei care dezbat problema părerile sunt împărțite. Cel care se semnează cu pseudonimul Arckadii crede că România este interesantă pentru extratereștri, dar nu și românii. „La noi există interese și resurse materiale foarte mari. Din cauza asta cred că noi nu prea avem parte de răpiri/mutilări etc. Aici vin pentru aprovizionare. Cel puțin așa văd eu problema”, spune Arckadii.

Alții sunt de părere că nu ducem lipsă de extratereștri, ci doar că cei care vizitează România o fac mai pe furiș. „O simplă părere… La noi poate ajung pe alte căi, pe când la americani nu au acele căi decât prin aer. Mai exact, mă gândesc la o formă de teleportare directă sau mai multe porți de acces. Luați ca exemplu Egiptul, nu am prea auzit de multe cazuri mediatizate (acolo ar putea exista niște porți de acces în piramide)”, opinează Alinutzu.

Reptilienii, între credință și derizoriu

Dintre extratereștrii considerați indezirabili pe planeta noastră, reptilienii ocupă locul fruntaș în viziunea pasionaților de la noi. „Reptilienii, inamicii noștri numărul unu și motivul pentru care stăm și ne contrazicem astăzi, aici, pe acest forum, sunt o noțiune încă vagă, distantă, pe care voi încerca să o definesc mai bine”, încearcă Sevastase să explice. „Sursa răului și a mizeriei cotidiene are o față, mănâncă, simte și se manifestă. (…) Aparent au fost împinși aici, în galaxia și dimensiunea noastră, de evenimente care transced noțiunea de timp și spațiu. Cineva i-a băgat aici să reprezinte extrema negativă a dualității prezente în realitatea tri și quatro dimensională. (…) Cert e că sunt blocați aici și nu pot transcede mai sus din cauza incapabilității de a iubi, de a simți și exprima compasiune”, mai scrie Sevastase. Pericolul pe care acesta îl semnalează nu este luat de foarte mulți în serios. „Interesantă expunere. Aștept cu nerăbdare să citesc și despre istoria girafienilor, bizonienilor și a șobolanienilor. Să fie indicată și sursa materialelor… hm, parcă guguștucienii dețineau unele izvoare istorice legate de asta”, îi scrie, la rândul ei Khaarsha.

Ne-a ieșit extraterestrul în drum. Cum procedăm?

Frecvenți pe teritoriul României sau nu, belicoși sau pașnici, extratereștrii rămân un mister. Astfel, pe același forum, se pune întrebarea. Dacă ne iese un extraterestru în cale, cum procedăm? „Aș menționa aici cazul Bâlea-Lac, când s-a aruncat cu pietre în presupusul extraterestru sau s-a mers la el cu ciomagul. Nu mi se pare deloc a atitudine înțeleaptă, ca să nu zic atlfel”, scrie Adelinn, cel care pune problema.

Seeker, unul dintre repondenți, pledează pentru calm, pioșenie și pragmatism. „În primul rând, eu aș zice să nu sunați la poliție, o să vă pară rău pentru că o să fiți luați drept nebuni”, recomandă acesta. „Dacă sunteți acasă, duceți-vă prin vecini, strangeți cât mai mulți martori. După ce ați anunțat cât mai multă lume, faceți poze, filmați obiectul etc. (…) O fotografie poate fi trucată și nimeni nu mă va crede, declarațiile martorilor sunt mai valoroase ca pozele, după părerea mea. (…) Dacă sunteți singuri și un OZN aterizează, aveți grijă să nu fiți răpit. Am citit într-o carte că unii oameni au scăpat de răpire spunând o rugăciune”, mai spune Seeker.

Udar, în schimb, propune o abordare mai agresivă, în funcție de circumstanțe și specia extraterestrului. „Dacă ar intra la mine în casă, aș încerca să-l capturez. Daca ar fi un «little grey» și aș observa cea mai mică atitudine ostilă față de mine, i-aș crăpa capul. Dacă este un alt tip de extraterestru, dar aș observa atitudini pașnice față de mine, aș încerca să îi răspund în același fel”, scrie Udar (probabil Radu, scris invers n.r.), care vine și cu o destăinuire asupra căreia nu dă, însă, detalii. „Eu am fost, de altfel, pus în această situație”… „Părerea mea este că ar trebui să rămânem nemișcați și să încercăm să comunicăm cu ei telepatic”, crede Mihai, în timp ce Darkness își recunoaște potențiala neputință în cazul în care ar fi pusă într-o asemenea situație. „Aș încerca, pe cât posibil, să nu fac un infarct – nu de spaimă, ci de bucurie”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică