7 premii pentru jurnaliștii care promovează egalitatea de șanse

7 premii pentru jurnaliștii care promovează egalitatea de șanse
Publicat: 16/09/2015, 15:19

Concursul se adresează exclusiv jurnaliștilor care au participat la sesiunile de instruire în domeniul egalității de șanse și gen, organizate în cadrul proiectului Media FEM – Școala Națională de Jurnalism, în perioada octombrie 2014 – februarie 2015.

Organizatorul, Asociația Jurnalism pentru Șanse Egale, partener în proiectul Media FEM, le oferă celor interesați de documentarea și reprezentarea în mass media a fenomenului discriminării oportunitatea de a publica materiale relevante pentru tema: Promovarea corectă și reprezentarea principiului egalității de șanse și de gen în mass­media. Se vor acorda 7 premii în bani, în valoare de 1.460 lei net fiecare, câte unul pentru fiecare dintre următoarele secțiuni:

­ Presă scrisă

­ Televiziune

­ Online

­ Fotoreportaj

­ Debut

­ Premiul Juriului

­ Premiul de Excelență pentru inovație în domeniul egalității de șanse și gen

Participanții pot înscrie un singur material pentru fiecare dintre primele 5 categorii ale concursului.

Pentru ultimele două categorii (Premiul special al juriului și Premiul de Excelență pentru inovație în domeniul egalității de șanse și gen) intră în concurs toate materialele înscrise la celelalte categorii. Înscrierea în concurs se face exclusiv pe baza formularului de înscriere, în perioada 15 iulie 2015 – 15 septembrie 2015. Premiile vor fi anunțate și acordate ulterior în cadrul unui eveniment public – Gala Premiilor Jurnalism pentru Șanse Egale.

Regulamentul și formularele anexe pot fi consultate online.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase