Angelina Jolie și Brad Pitt s-au bătut ca chiorii în avion! „A sufocat unul dintre copii și l-a lovit pe un altul!”

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au bătut ca chiorii în avion! „A sufocat unul dintre copii și l-a lovit pe un altul!”
Angelina Jolie și Brad Pitt s-au bătut ca chiorii în avion! „A sufocat unul dintre copii și l-a lovit pe un altul!” / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 05/10/2022, 09:06

Noi dezvăluiri incredibile fac și mai picantă povestea de dragoste care a existat între Angelina Jolie și Brad Pitt. Chiar dacă s-au despărțit de o bună bucată de timp, cei doi nu par a fi trecut peste ce a fost, dovadă informațiile care continuă să apară în presa mondenă.

Potrivit cotidianului francez Le Figaro, Angelina Jolie își acuză fostul soț că aproape „l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe un altul”!

Plângeri în instanță și un divorț cu scântei

Incidentul s-ar fi petrecut în 2016, când între cei doi soți a izbucnit o ceartă teribilă ce s-a terminat în pumni, palme și picioare. Angelina Jolie și Brad Pitt s-au bătut ca chiorii, scrie Le Figaro, care face referire la o serie de documente judiciare apărute recent. Bătaia a avut loc la bordul unui avion privat, punctează sursa citată.

În documentele depuse în instanță, Angelina Jolie povestește despre o altercaţie violentă pe care a avut-o cu fostul soţ în timpul unui zbor din California spre Franţa. S-a întâmplat în septembrie 2016. La bordul avionului privat, „Brad l-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul”. De asemenea, el „a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o, apoi a împins-o de peretele toaletei”, acolo unde începuse cearta lor, arată documentele respective.

Din câte se pare, într-un acces de furie, Brad Pitt i-ar fi reproșat soției că este „prea obedientă față de copii” și „a turnat bere pe Angelia şi vin roşu pe copii”.

Brad Pitt, acuzat că și-a lovit propriul copil

Documentele mai arată și că, în timpul disputei cu Brad Pitt, „unul dintre copii i-a luat apărarea verbală mamei sale”. În acel moment, „Brad s-a năpustit asupra propriului copil”, iar actriţa „l-a apucat de la spate pentru a-l opri”. „Copiii au stat în cale”, se spune în materialul acuzator.

Dezvăluirile sunt terifiante. Turbat de furie, Brad Pitt l-ar fi „strangulat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă”. Cei mici „i-au cerut să se oprească, iar alţii au plâns”.

Chiar dacă autorităţile federale au deschis o anchetă referitoare la cele întâmplate în avion, nicio urmărire penală nu a fost declanșată. Totuși, la câteva zile după incident, Angelina Jolie a depus actele de divorț și l-a părăsit pe Brad Pitt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase