NOU. Angelina Jolie şi Brad Pitt lansează o şampanie roz. Cum se va numi vinul spumant

NOU. Angelina Jolie şi Brad Pitt lansează o şampanie roz. Cum se va numi vinul spumant
NOU. Angelina Jolie şi Brad Pitt lansează o şampanie roz. Cum se va numi vinul spumant / Foto: Hepta
Publicat: 18/06/2020, 19:01
Actualizat: 24/06/2020, 13:23

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor lansa pe piaţă un vin spumant roz. Cei doi deţin împreună un domeniu viticol în sudul Franţei, Chateau Miraval.

Deşi sunt despărţiţi de patru ani, Angelina Jolie şi Brad Pitt au încă multe lucruri în comun în afară de cei şase copii. De exemplu, un domeniu viticol în sudul Franţei.

Cele două staruri vor lansa pe piaţă un spumant roz, împreună cu compania Perrin.

Vinul se va numi Fleur de Miraval, după numele domeniului la care sunt acţionari copiii celor doi.

Aventura fostului cuplu în domeniu vinurilor a început în urmă cu aproape un deceniu, când au cumpărat Chateau Miraval. Cei doi au lansat între timp un rosé, în 2012, iar întreaga producţie a fost adjudecată în numai câteva ore.

În 2016, Hollywood-ul şi lumea întreagă afla cu stupoare că Angelina Jolie şi Brad Pitt se despart, după o relaţie de 12 ani. Divorţul a fost unul extrem de mediatizat, cu declaraţii şoc de ambele părţi. În cele din urmă, Pitt şi Jolie au ajuns la o înţelegere.

Angelina Jolie, dinație de 1 milion de dolari pentru copiii afectaţi de coronavirus

„Începând din această săptămână, peste un miliard de copii nu mai merg la cursuri, pentru că au fost întrerupte din cauza coronavirusului”, a declarat Jolie într-un comunicat emis E! News.

„Mulţi copii depind de îngrijirea şi hrana primite la şcoală, inclusiv 22 de milioane de copii din America, ce au nevoie de sprijin în ceea ce priveşte asigurarea alimentelor”, şi-a explicat aceasta gestul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase