Cât de greu i-a fost Iuliei Vântur când a plecat în India. ”A trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea”

Publicat: 01/07/2021, 10:00

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de foarte mulți ani în India. A renunțat la celebritatea din România și a luat-o de la capăt în țara Bollywood-ului. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să renunțe la România pentru a pleca în India.

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni de succes. De câțtiva ani, este stabilită în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În ceea ce privește cariera sa din India, Iulia Vântur și-a încercat norocul ca actriță și cântăreață.

Înainte de a începe relația cu Salman Khan, Iulia Vântur a format un cuplu cu binecunoscutul muzician Marius Moga.

Iulia Vântur a fost recent invitata lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu. Printre altele, vedeta de televiziune a făcut declarații legate de momentul în care a decis să plece în India.

Cât de greu i-a fost Iuliei Vântur când a plecat în India

”Nimeni nu mă știa, nu a fost ușor. Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regina. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine, fară să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea… Acolo dintr-o dată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta… a venit în India…N-a fost ușor. A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns”, a spus Iulia Vântur, potrivit wowbiz.ro.

”Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai tărziu. Momentul perfect pentru mine a fost în 2011, atunci am fost pentru prima dată în India, dar a fost, așa, o vacanță, nu mi-am plănuit-o eu. Viața m-a dus acolo. În momentul în care am plecat din aeroport din Mumbai, îmi venea să plâng că plecam de acolo. Mi-am promis că o să mă întorc acolo”, a adăugat vedeta.

De ce nu vorbește Iulia Vântur despre relația sa cu Salman Khan

Iulia Vântur are o relație cu starul bollywoodian Salman Khan, însă foarte rar face declarații despre cuplul lor. Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să vorbească despre partenerul ei.

„Oamenii de acolo, din India, păstrează respectul pentru relațiile personale, intime, nu intră în ele cu presă, cu declarații, cu tot felul de expuneri. Există presă mondenă, dar oamenii păstrează pentru ei relațiile lor. Presa nu are acces la viața intimă a oamenilor. O relație care nu este expusă atât de mult public are mult mai multe șanse să reziste. În momentul în care intervine publicul, intervine presa, este o presiune în plus”, a mai spus Iulia Vântur, la podcastul lui Mihai Morar.