Câți bani te costă să-l aduci pe Florin Vasilică să-ți cânte la nuntă acum, în 2022

Câți bani te costă să-l aduci pe Florin Vasilică să-ți cânte la nuntă acum, în 2022
Sursa: captură video YouTube
Publicat: 18/04/2022, 12:26
Actualizat: 18/04/2022, 12:33

Nunta e un moment special în viața oricărui cuplu. De la decorațiuni la atmosferă, totul contează în egală măsură. Dar pentru a crea un eveniment cu adevărat memorabil, cheia succesului este muzica.

Cunoscutul interpret de muzică populară, Florin Vasilică este cel care poartă mai departe comoară muzicală lăsată de tatăl sau, regretatul Liviu Vasilică, supranumit și „regele Teleormanului”. Moștenind talentul, profesionalismul, dedicația și carismă tatălui sau, Florin Vasilică și-a construit o carieră solidă în industria muzicală din România și a cucerit un public extrem de numeros, scrie site-ul nuntaromaneasca.ro

Și-a început cariera muzicală în anul 1991, când a început să cânte ca solist în grupul „Teleormanul”, fondat de tatăl sau. De atunci, traiectoria să a fost una ascendentă, presărată de spectacole în țară și în străinătate, participări la diverse concursuri de muzică populară și apariții în diverse emisiuni de radio și televiziune.

Din 2005, Florin Vasilică a reînființat, în memoria tatălui său, grupul „Teleormanul”, alături de care a avut un succes răsunător ori de câte ori au apărut la un concert, emisiune, nuntă să alt eveniment la care au fost invitați să cânte. Artistul a mărturisit că singura cale de a-și alina dorul pentru tatăl sau este să îi poarte mai departe cântecul, pentru că spiritul sau să se mențină viu în sufletul și în mintea iubitorilor de muzică populară.

Pasiunea cu care talentatul interpret duce mai departe muncă tatălui sau a cucerit întreagă țară și i-a adus nenumărate solicitări pentru a cânta la nunți, botezuri, petreceri și alte evenimente fastuoase.

Dinamismul, harul, prezența de spirit și optimismul pe care-l transmite celor din jur, alături de complexitatea muzicii sale îl fac pe Florin Vasilică un artist complet și un adevărat maestru de ceremonii. Atunci când Florin Vasilică cânta alături de Grupul Teleormanul la o nuntă, toți invitații sunt imediat cuprinși de farmecul muzicii lor, de frumusețea ritmurilor populare și de autenticitatea versurilor ce au semnificații profunde și invita lumea la joc, dragoste și distracție.

Cât costă să-l aduci pe Florin Vasilică să-ți cânte la nuntă

Interpretul de muzică populară percepe pentru o oră de spectacol între 1.500 și 2.000 de euro.

Astfel, dacă vrei ca el să participe la întregul eveniment, ar trebui să iei în calcul o taxă de circa 1.000 de euro.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult