Am aflat tariful lui Smiley! Câți bani cere starul Pro TV ca să cânte la o nuntă, în 2022

Am aflat tariful lui Smiley! Câți bani cere starul Pro TV ca să cânte la o nuntă, în 2022
Publicat: 31/03/2022, 10:57
Actualizat: 31/03/2022, 11:00

Mirii care vor să le cânte la nuntă Smiley & Band trebuie să se aștepte la tarife destul de ridicate.

Smiley, care a împlinit 38 de ani în iulie anului trecut, este unul dintre cei mai iubiți artiști români, iar cuplurile care vor să îl aibă la nuntă trebuie să își aloce un buget consistent.

Potrivit unui site de specialitate, pentru a cânta la o nuntă, tariful perceput de Smiley & Band este de 12.000 de euro.

Cum s-a lansat Smiley

Smiley s-a lansat la începutul anilor 2000 alături de trupa Simplu și CRBL

Artistul a descoperit de la vârsta de 10 ani că iubește muzica. Deși nu are studii superioare muzicale, el a absolvit Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secția chitară clasică. Ulterior, el a urmat Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice din București.

Smiley a fost remarcat de regretatul Ioann Gyuri Pascu, iar în 2001 s-a alăturat trupei Simplu. Pe atunci, din trupă mai făceau parte CRBL, Omu Negru, Piticu și Francezu. În 2008, el a început să cânte și solo.

Îndrăgitul artist, născut la Pitești, s-a lansat la începutul anilor 2000, alături de trupa Simplu, din care a mai făcut parte și CRBL.

Alături de Simplu, Smiley a lansat cinci albume, toate premiate cu discuri de aur: Oare știi (2002), Zece (2004), RMX Simplu (2006), Simplu Best Of (2006), Oficial îmi merge bine (2006).

În 2008, Smiley și Simplu au câștigat premiul „Best show” pentru „Istoria Dansului”. Tot în același an, Smiley și-a lansat primul său album solo, În lipsa mea.

Smiley trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu celebra Gina Pistol, iar împreună au o fetiță. În trecut, artistul a avut o relație și cu frumoasa Laura Cosoi, iar presa mondenă a scris că despărțirea celor doi s-ar fi produs din cauza faptului că el nu-și dorea la acea vreme o familie…