Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

COVID-19. Trupa Aerosmith își îndeamnă fanii să stea acasă: „Nu răspândi boala!”

COVID-19. Trupa Aerosmith își îndeamnă fanii să stea acasă: „Nu răspândi boala!”
Trupa Aerosmith își îndeamnă fanii să stea acasă, în timpul pandemiei de coronavirus

Componenţii trupei Aerosmith şi-au îndemnat fanii, dar şi pe celelalte persoane, să rămână acasă, în această perioadă, să „interacţioneze online” şi să nu se adune în locuri publice în timpul pandemiei de coronavirus.

Solistul Aerosmith, Steven Tyler, şi colegii săi de trupă, Joe Perry, Tom Hamilton, Brad Whitford şi Joey Kramer, au distribuit o înregistrare video alcătuită dintr-o serie de imagini înregistrate anterior în care se apropie unii de alţii pentru a sublinia importanţa distanţării sociale şi a respectării unei distanţe de doi metri faţă de celelalte persoane pentru a stopa răspândirea virusului, scrie Agerpres, care citează contactmusic.com.

„Poate o ai şi nu ştii. Nu răspândi boala. Stai acasă cât de mult poţi. Spală-te des pe mâini şi încearcă să stai la doi metri distanţă. Acum este momentul să interacţionezi online, şi nu personal. Nu e vorba doar despre tine, ci despre noi… Toţi!”, a îndemnat Aerosmith în mesajul însoţit de hashtag-urile #BeatTheVirus #StayAtHome.

Îndemnul rockerilor, celebri printre altele pentru hit-ul „Crazy”, vine în contextul în care în numeroase state americane sediile comerciale au fost închise, iar autorităţile au sfătuit populaţia să rămână în case, să evite adunările, barurile, cluburile şi localurile, multe dintre acestea având activitatea suspendată.

Inchide