FOTO. Mihai Bendeac s-a testat pentru coronavirus și a publicat rezultatul. Ce spun analizele

Redactor:
Gândul
FOTO. Mihai Bendeac s-a testat pentru coronavirus și a publicat rezultatul. Ce spun analizele
Mihai Bnedeac s-a testat pentru coronavirus

După ce a anunțat că a fost bolnav de COVID-19 în luna martie, Mihai Bendeac și-a făcut un nou test de coronavirus. Actorul a postat rezultatul testului pe contul său de Instagram.

Mihai Bendeac a făcut public rezultatul testului de coronavirus pe 18 mai. Bendeac a fost testat negativ cu noul coronavirus.

Mihai Bendeac, testat negativ cu coronavirus. Foto: Instagram, Jurnalul unui Burlac

 

Mihai Bendeac a anunțat într-o ediție specială a iUmor că a fost infectat cu coronavirus el și toată familia sa, după ce a participat la înmormântarea bunicului său, unde preotul era bolnav de COVID-19.

Actorul a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declaratactorul. Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată şi a rămas fără gust şi miros. Mama şi tatăl actorului au pătimit timp de 8-9 zile.

După afirmația sa, Mihai Bendeac a primit tot felul de întrebări de la persoane care au crezut că ar fi făcut o glumă. Pentru a demonstra că a spus adevărul, Mihai Bendeac și-a făcut un test de anticorpi, care a ieșit pozitiv.

Actorul s-a filmat în timp ce a prezentat rezultatul testului.

„Am avut dreptate, am anticorpi. Deci, asta s-a întâmplat acum două luni. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip pentru că eu am vrut să vorbesc despre asta. Şi e nasol că oamenii se gândesc că ar fi stigmatizaţi. E o tâmpenie, cred că ar trebui să trecem împreună prin această chestie şi că ar trebui să învăţăm foarte multe lucruri, dar, din păcate, nu ştiu dacă o vom face (…)“, a spus Bendeac.

Acum, actorul s-a testat din nou de coronavirus, iar rezultatul testului a ieșit negativ.

Inchide