MĂRTURIE. Mihai Bendeac, testat pozitiv cu coronavirus: „Eram absolut normal. În cinci minute am avut toate simptomele”

Redactor:
Gândul
MĂRTURIE. Mihai Bendeac, testat pozitiv cu coronavirus: „Eram absolut normal. În cinci minute am avut toate simptomele”
Mihai Bendeac, testat pozitiv cu coronavirus: „Eram absolut normal. În cinci minute am avut toate simptomele”. Sursă foto: Mihai Bendeac Facebook

Mihai Bendeac a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat.

Actorul a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, de acasă. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, potrivit MEDIAFAX.

Mihai Bendeac a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. La scurt timp, atât Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afecaţi au fost unchiul şi mătuşa care au ajuns la spital.

„Eram absolut normal. În cinci minute am avut toate simptomele”

Actorul a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile.

”Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declaratactorul. Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată şi a rămas fără gust şi miros. Mama şi tatăl actorului au pătimit timp de 8-9 zile.

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.

Inchide