Lidia Buble, întâlnire la TV cu Răzvan Simion, fostul ei iubit. Ce mesaj i-a transmis artista

Publicat: 05/03/2021, 07:00
Actualizat: 05/03/2021, 18:02

Lidia Buble a fost prezentă la emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a-și lansa noua piesă, “Intens”. Telespectatorii au urmărit momentul cu multă curiozitate, având în vedere că a fost una dintre rarele ocazii când artista s-a aflat lângă Răzvan Simion, fostul ei iubit.

După despărțirea de Răzvan Simion, care a avut loc în urmă cu aproximativ un an, Lidia Buble s-a concentrat asupra carierei. A lansat piesa “Intens” în platoul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, după care Florin Ristei i-a luat un scurt interviu.

Lidia Buble nu a plecat, însă, din platou până nu și-a salutat fostul iubit, pe Răzvan Simion. Artista i-a mulțumit pentru modul în care o ajută și în prezent și că o sprijină în carieră.

Și lui Răzvan, îi mulțumesc pentru tot, bineînțeles. Bună, trebuia să vii și tu aici lângă noi”, a spus Lidia Buble.

Răzvan Simion a preferat, însă, să stea la distanță. A refuzat-o pe cântăreață, care s-a înroșit instant și a arătat că, încă, se simte stânjenită când se află lângă fostul iubit.

Lidia Buble, relație de cinci ani cu Răzvan Simion

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia, sufletul lui pereche, este din Deva, are zece fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. La un moment dat, prezentatorul TV și artista au recunoscut că iau în calcul să-și unească destinele, ba, mai mult, să aibă și copii împreună.

Nu a fost, însă, așa. În urmă cu aproximativ un an, cei doi au ales să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate. S-au despărțit fără scandal, ambii preferând să păstreze discreția.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase