MONDEN. Lidia Buble nu a mai rezistat! Reacție violentă după ce Răzvan Simion a părăsit-o

MONDEN. Lidia Buble nu a mai rezistat! Reacție violentă după ce Răzvan Simion a părăsit-o
MONDEN. Lidia Buble nu a mai rezistat! Reacție violentă după ce Răzvan Simion a părăsit-o / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/LidiaBubleOfficial
Publicat: 13/06/2020, 07:29
Actualizat: 13/06/2020, 10:33

Lidia Buble a oferit prima reacție după ce Răzvan Simion a pus capăt relației dintre cei doi. Enervată să i se tot pună întrebări, cântăreața și-a strigat oful pe Facebook într-un mesaj transmis tuturor celor care au încercat să-i invadeze viața privată.

Dincolo de prietenii virtuale și emoticoane drăguțe există, totuși, o limită pe care Lidia Buble nu o încalcă. Și, mai mult, vrea ca și fanii ei să procedeze întocmai!

Findcă i s-au tot pus întrebări și a fost descusută pe marginea acestui subiect, vedeta a răbufnit pe Facebook. „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară!”, a scris Lidia Buble, sătulă să vadă cum „amicii” de pe social media îi intră cu bocancii în intimitate.

Lidia Buble, părăsită de Răzvan Simion chiar de ziua ei de naștere

Dacă la început nu părea atât de afectată, se pare că pe Lidia Buble a marcat-o destul de mult despărțirea de Răzvan Simion.

Șocul a fost cu atât mai mare cu cât vedeta a fost părăsită chiar de ziua ei de naștere, ceea ce a amplificat trauma.

De altfel, într-o postare pe Instagram, Buble le mulțumește celor mai bune prietene, dar și surorii Lorena pentru o frumoasă surpriză de care a avut parte cu această ocazie. „Vai, ce mi-ați făcut! Doamne, cât de tare! Fetelor, i love you! Vă iubesc!”, a scris Lidia.

Supărată pe cei care i-au invadat viața privată, Lidia Buble a avut, totuși, un mesaj și pentru fani: „Mulțumesc pentru toate gândurile bune, sunteți în inima mea! Vă pup și îmbrățișez cu mare drag”.

Răzvan Simion, mesaj melodramatic după despărțirea de Lidia Buble

În schimb, Răzvan Simion nu a reacționat în niciun fel după mesajul de despărțire pe care l-a postat inițial. Acolo, vedeta de televiziune a încercat să explice motivele pentru care nu mai formează un cuplu împreună cu Lidia Buble.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”.

Ulterior, arată a1.ro, Răzvan Simion a încheiat cu tâlc:

„Copilul râde:
«Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!»
Tânărul cântă:
«Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!»
Bătrânul tace:
«Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!» L.B.
Viață frumoasă, Suflețel!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase