Lidia Buble, în stare de șoc! Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion (FOTO)

Lidia Buble, în stare de șoc! Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion (FOTO)
Lidia Buble, în stare de șoc! Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion (FOTO)
Publicat: 03/09/2020, 19:10
Actualizat: 04/09/2020, 06:42

Nici nu s-a despărțit bine cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble că prezentatorul de la Neatza a fost deja fotografiat pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia alături de altă femeie.

Răzvan Simion a fost fotografiat weekendul trecut pe terasa unui hotel de lux din Turcia în compania unei tinere misterioase, despre care nu a vrut să ofere detalii.

Deși inițial acesta a spus că era vorba de fiica lui, totul indică faptul că femeia ar putea fi noua lui iubită, pe care o ține de parte de ochii curioșilor.

Răzvan a păstrat tăcerea

Cei doi au fost discreți și nu s-au manifestat romantic, scrie libertatea.ro. Domnișoara a mâncat, Răzvan a băut o cafea și a fumat, după care au plecat de la hotel.

Răzvan a preferat să nu facă nicio declarație despre această scenă, ba mai mult, a susținut că nu-și mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data la care au fost realizate fotografiile.

Răzvan continuă să rămână managerul Lidiei Buble.

Lidia Buble nu a mai rezistat! Reacție violentă după ce Răzvan Simion a părăsit-o

Lidia Buble a oferit prima reacție după ce Răzvan Simion a pus capăt relației dintre cei doi. Enervată să i se tot pună întrebări, cântăreața și-a strigat oful pe Facebook într-un mesaj transmis tuturor celor care au încercat să-i invadeze viața privată.

Dincolo de prietenii virtuale și emoticoane drăguțe există, totuși, o limită pe care Lidia Buble nu o încalcă. Și, mai mult, vrea ca și fanii ei să procedeze întocmai!

Findcă i s-au tot pus întrebări și a fost descusută pe marginea acestui subiect, vedeta a răbufnit pe Facebook. „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară!”, a scris Lidia Buble, sătulă să vadă cum „amicii” de pe social media îi intră cu bocancii în intimitate.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase