MONDEN. Dezvăluiri incredibile! Cine este mama biologică a băiețelului adoptat de Horia Brenciu

MONDEN. Dezvăluiri incredibile! Cine este mama biologică a băiețelului adoptat de Horia Brenciu
Horia Brenciu, apel către populație: “Descoperiți-vă! Nu rezolvați nimic dacă numărați morții și infectările. Practic, plitocim aceeași ciorbă”
Publicat: 24/05/2020, 09:40

Îndrăgitul artist Horia Brenciu poate spune cu mâna pe inimă că este un bărbat împlinit. Alături de frumoasa Alice Dumitrescu, partenera lui de viață, Brenciu trăiește o poveste ca-n filme, doar că scenariul este scris chiar de ei, filă cu filă, an după an.

În urmă cu patru ani, notează cancan.ro, Horia Brenciu uimea lumea cu anunțul că și-a mărit familia. Nimeni nu știa nimic despre faptul că Alice ar fi însărcinată și nici n-avea cum să se știe de vreme ce…

Brenciu a dezvăluit atunci faptul că el și partenera sa au adoptat un băiețel, Toma, care s-a alăturat familiei.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-I mulţumesc din tot sufletul meu lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat Horia Brenciu.

Ulterior, într-un interviu acordat Eugeniei Vodă, la TVR, Brenciu a detaliat: „Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă”.

Trei fete și un băiat

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anilor ’90, în timpul celebrei emisiuni „Şcoala Vedetelor”, difuzată de TVR. Din 2014, cei doi s-au căsătorit, iar din iubirea lor s-a născut Mina, o fetiță acum în vârstă de 7 ani.

Familia lor mai cuprinde, însă, două fete, pe Andreea, în vârstă de 28 de ani (din prima căsătorie a lui Alice Dumitrescu), şi Maria (20 ani), născută în urma unei scurte relaţii pe care mama sa a avut-o cu un coleg de breaslă. Pentru Horia Brenciu, însă, Andreea și Maria sunt fetele lui, le iubește și ocrotește exact ca un tată protector.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase